Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. Az egyházi év / Újszövetség tanulói munkalap fixi- Calendar bisericesc / Noul Testament fișă de studiu fixi

Az egyházi év / Újszövetség tanulói munkalap fixi- Calendar bisericesc / Noul Testament fișă de studiu fixi
600 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 012 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Fișa de lucru prezintă sărbătorile Bisericii Romano-Catolice într-un format ușor de înțeles pentru copii și adulți, cu o hartă a Noului Testament în spate.
  • Fișa ilustrează sărbătorile Bisericii Romano-Catolice care joacă un rol foarte important în viața tuturor dintre noi într-un format clar, ușor de înțeles atât pentru copii, cât și pentru adulți. Descrierile scurtele și ilustrațiișe sărbătorilor oferă prezentarea practicii religioase catolice. Fișa poate fi folosită nu numai la ora de teologie, dar și la orele de istorie și literatură. Pe spatele fișei de lucru putem vedea harta pictată în mod exigent al Noului Testament, a cărei modalitate de reprezentare este apropiată de lumea copiilor. El prezintă cele mai importante etape din vieța lui Isus cu desene ilustrative și atemporale. De asemenea, s-au oferit pasaje relevante ale scripturilor pentru evenimente cronologice, astfel încât personajelecele mai importante pot fi asociate imediat cu pasajele Noului Testament. Pe suprafața sa se poate scrie cu stiloul, se curăță ușor cu ștergere uscată, fișa este protejată de stropirea apei datorită acoperirii cu folie. Fișa poate fi folosită pentru o varietate de exerciții, ca într-un întreg caiet de lucru. Autocolantele autoadezive pot fi lipite pe suprafață (nu folosiți un adeziv puternic, deoarece nu se vor mai dezlipi!). Fișa poate fi păstrată în mapă împreună cu alte fișe de lucru.
  • Cod produs
    SER-23507-H
Creare magazin online