Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsBresser Junior kit de exterior cu binoclu în set

Bresser Junior kit de exterior cu binoclu în set
25494 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 510 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Set pentru copii. Include: binoclu 4x30, busolă, far, sticlă cu apă, carcasă
Un set bogat pentru tinerii exploratori și călători de la Bresser. Kit-ul pentru utilizare în exterior include toate accesoriile necesare: binoclu compact cu mărire 4x, far, sticlă cu apă, mini busolă și carcasă comodă. Greutatea totală a setului, inclusiv toate accesoriile, este de 460 g, astfel încât să o poți lua cu tine într-o călătorie interesantă!

Binoclu Bresser Junior 4x30 pentru copii
Binoclu mic pentru observații de zi. Are o prismă Roof și mărire 4x. Puteți regla focalizarea și distanța pupilelor. Toate elementele optice sunt fabricate din plastic optic de înaltă calitate. Cu acest binoclu puteți observa orice obiect îndepărtat.

Farul LED
Farul este util pentru explorarea peșterilor misterioase și a castelelor întunecate - orice loc în care lumina soarelui nu ajunge și trebuie să vă mențineți mâinile libere. Farul este alimentat de trei baterii AAA și poate fi pornit prin simpla apăsare a unui buton. Lungimea curelei de fixare este reglabilă; acest lucru asigură o atașare stabilă a farului. Are trei moduri de intensitate a iluminării: o lampă LED, trei lămpi LED sau șapte lămpi LED. Puteți comuta între modurile de iluminare prin simpla apăsare a unui buton.

Mini busolă
O busolă simplă cu un ac îndreptat întotdeauna exact spre nord. Un instrument util pentru navigarea într-o zonă necunoscută. Puteți purta busola în jurul gâtului, trecând cureaua de șiretură durabilă printr-o ureche specială, astfel încât să nu o pierdeți niciodată.

Sticlă de apă
Sticla cu apă cu pereți dubli din aluminiu menține temperatura băuturii timp de ore lungi. În partea de sus există un distribuitor pentru a preveni scurgerile accidentale. Capacul oferă protecție suplimentară. Volumul maxim este de 400 ml. Nu puneți o băutură prea caldă în sticlă, deoarece copilul dvs. se poate frige în timp ce bea.

Carcasă de protecție pentru depozitare și transport
Husa din nylon este realizată special pentru acest kit și este suficient de mare pentru a se potrivi cu toate accesoriile. Carcasa este echipată cu o clemă astfel încât să poată fi atașată o curea de umăr și este echipată și cu un mâner larg pentru o transportare mai ușoară. Pe lângă compartimentul principal, există compartimente mai mici cu fermoar.

Caracteristici:
Există multe accesorii pentru a explora lumea din jurul nostru
Binoclu cu mărire 4x și focalizare centrală
Obiectivele binoclului sunt confecționate din sticlă optică
Far cu LED cu 4 moduri de iluminare
Sticlă de apă (400 ml)
Carcasa cu multe compartimente

Parametri tehnici:
Mărire, x: 4
Tip: prisma Roof
Materiale optice: plastic optic
Diametrul lentilei (deschidere), mm: 30
Reglare dioptrie ocular, dioptrie: da
Distanța elevului (PD), mm: reglabilă
Focalizare: centrală
Dimensiune: compact
Utilizare: turistic, educarea copiilor
Geantă / geantă inclusă în pachet: da
Echipamente suplimentare: carcasă armată din cauciuc
Rezistent la umiditate: da
  • Cod produs
    LH69376
Creare magazin online