Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. BTC Student-23 microscop biologic

NOU
BTC Student-23 microscop biologic
86000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1720 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Microscop Student-23 cu obiectiv 4x, 10x, 40x, microfocus, iluminare LED inferioară și superioară, microfocus (poate fi utilizat și din 3 baterii AA).
 • Microscopul Student-23 este succesorul noii generații a popularului Student-12, care atrage atenția prin micile sale îmbunătățiri utile și designul ergonomic. Obiectivele sale au mărire 4x, 10x și 40x, astfel încât să puteți obține mărire 40x, 100x și 400x cu ocularul 10x inclus. Unitățile de iluminare inferioară și superioară sunt încorporate în microscop și au o putere de lumină mai mare decât Student-12, astfel încât imaginea văzută în microscop este mai contrastantă chiar și la măriri mari. Iluminatul poate fi acționat de la rețea cu adaptorul de rețea furnizat și fără rețea cu baterii creion.
  Etapa rotundă este rotativă, sub care se află un inel cu membrană cu filtre de culoare (vopsire optică). Capul microscopului poate fi rotit după slăbirea unui șurub. Focalizarea este în două etape: după o ajustare grosieră, o puteți regla foarte precis. Acesta este unul dintre principalele avantaje ale microscopului. Corpul microscopului are un design ușor, deci este și un microscop de câmp ideal, scafandrul începător îl poate face într-o călătorie mai lungă sau în drumeție, nu este necesară o sursă de alimentare de la rețea. Ușor, deci este minunat de transportat.
  Cui îi recomandăm? Pentru ca copiii să se familiarizeze cu micromondea naturii, chiar și ca prim microscop. Pentru naturaliști, în special pentru utilizarea pe teren.
 • Cod produs
  CN-ST-23
  Status
  NOU    
Creare magazin online