Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. BTC Student-M7b15 10.5-67.5x zoom stereomicroscop

BTC Student-M7b15 10.5-67.5x zoom stereomicroscop
2 25100 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 4502 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

STM7b zoom profesional (0,7-4,5x) stereomicroscop binocular fără iluminare, cu oculare WF15x, mărire 10,5-67,5x.
 • Stereomicroscop cu lentile obiective zoom. Imagine stereo adevărată cu mărire variabilă cu oculare de fabrică extensibile între 7 și 45x.

  Caracteristici:
  Optica este, desigur, lentile de sticlă și găsim straturi antireflex pe suprafețe pentru o imagine contrastantă. Carcasa este o construcție solidă din aluminiu.
  Modelul STM7t mai scump vine cu un cap trinocular pe care se poate fixa camera noastră. Prisma de despărțire în două direcții a capului oferă lumină fie ocularelor, fie camerei în același timp, rezultând o intrare mai mare a luminii în oculare sau în cameră în același timp, făcând imaginea mai clară și mai ușor de fotografiat.
  Nu există iluminare încorporată în microscop, dar iluminarea fluorescentă sau cu inel cu LED poate fi achiziționată separat pentru o iluminare excelentă (mult mai bună decât sursele de lumină încorporate generale).
  Este compatibil cu obiectivul adițional de 0,5x, care reduce la jumătate mărirea, dublând câmpul vizual. În plus, distanța originală a obiectului crește de la 90 mm la 140 mm.
  De asemenea, microscopul este compatibil cu obiectivul frontal 2x opțional (StereoB-20), care vă permite să dublați mărirea. În acest caz, distanța de lucru este redusă la jumătate din original (45 mm).


  Specificații:
  Ocular WF10x (accesoriu)
  Compatibil cu oculare de dimensiuni standard suplimentare (între WF5x și WF25x)
  Reglare independentă a dioptriilor pe ambele oculare
  Opțiune de focalizare fină
  Prismă de divizare în 2 direcții (lumina poate fi livrată la capul camerei cu un glisor, astfel încât mai multă lumină intră în oculare simultan sau în cameră - în cazul unui model trinocular)
  Opțiune de focalizare separată pentru conexiunea camerei, dimensiunea conectorului standard de 23,2 mm
  Caracteristică a obiectivului obiectiv: 0,7-4,5x (adică mărire 7-45x cu ocularul WF10x inclus) - ocularul poate fi schimbat de la WF5x la WF25x, astfel încât gama de mărire poate fi extinsă de la 3,5 la 112,5x
  Distanța de lucru (adică distanța dintre obiect și obiectivul obiectivului): 90 mm (aceasta crește la 140 mm cu pre-obiectivul opțional 0,5x)
  Adecvat în special pentru examinarea stereo reală a numismaticii (bancnote, monede), insecte și alte obiecte care sunt doar vizibile cu ochiul liber

  Compatibil cu ocularele standard de microscop de 30,5 mm pentru măriri suplimentare la înlocuirea / extinderea ocularelor
 • Cod produs
  CN-STM7b15
Creare magazin online