Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Coding Critters Cățeluș programabil
Coding Critters Cățeluș programabil
30900 Lei

Coding Critters Cățeluș programabil

Fără un computer, puteți învăța copiii elementele de bază ale programării de la o vârstă fragedă. La fel puteți programa și acest cățeluș!
Nu trebuie sa fii programator, nici macar nu trebuie sa cunosti limbaje de programare, poti controla câinele cu ajutorul butoanelor din spate.
30900 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 618 Lei
Descriere
În set îl vei găsi pe Ranger și casa lui, copacul lui preferat, un balansoar, un tobogan, mingea de tenis preferată a lui Ranger și un cățeluș Zip. Iar dacă nu ai chef de programare, poți alege modul de joc, când acesta se transformă într-un câine care vorbește fericit, dansează, se joacă cu mingea.

O parte importantă a jocului o reprezintă cărțile de programare, care sunt concepute pentru a ajuta copilul să-și dea seama în avans de pașii pe care micul animal de companie trebuie să îi efectueze și apoi să programeze robotul pe baza cărților.
Cardurile îi ajută pe cei mici să nu fie nevoiți să țină atât de mulți pași în cap, iar apoi, odată ce au executat linia de comandă, pot verifica dacă s-au gândit corect ca animalul lor de companie a ajuns la destinație.
Coding Critter dezvoltă:
• gândirea algoritmică
• rabdarea
• viziunea spațială
• indicații pentru achiziție corectă
• ordinea
• înțelegerea relațiilor cauzale
Info produs
Termen de livrare:
4-8 săptămâni
Cod produs:
LER3080
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare