Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.Controlor Meade AudioStar

Controlor Meade AudioStar
1 61727 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 3235 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Controlerul AudioStar este compatibil cu telescoapele din seria StarNavigator, ETX, LT, LX80, LX90 și LXD75. Unitatea Meade AudioStar include fișiere audio și un difuzor intern. Acest sistem computerizat de căutare a corpului ceresc, conectat la portul de pe cutia de mână a telescopului, vă ajută să aliniați rapid telescopul. Odată aliniat la cer, AudioStar este gata să vă direcționeze către orice obiect din baza de date cu peste 30.000 de obiecte. În plus față de GOTO și urmărirea obiectelor, AudioStar oferă o serie de alte caracteristici impresionante și educaționale, inclusiv o varietate de tururi ghidate, citiri de poziție digitale, conexiune la un computer prin software și cablu opțional și multe altele. Controlerul AudioStar este compatibil cu telescoapele din seria StarNavigator, ETX, LT, LX80, LX90 și LXD75.
  • Cod produs
    LH71904
Creare magazin online