Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Dezvoltarea gândirii algoritmice cu ajutorul roboților de podea - Limba maghiară
Dezvoltarea gândirii algoritmice cu ajutorul roboților de podea - Limba maghiară
3200 Lei

Dezvoltarea gândirii algoritmice cu ajutorul roboților de podea - Limba maghiară

Manual în limba Maghiară

Az algoritmikus gondolkodás fejlesztése padlórobotok segítségével

Perioada de livrare- 2-3 săptămâni.

PE COMANDA
3200 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 064 Lei
Descriere
  • Dr. Lénárd András ajánlásával:

    A robotika jelentősége napról napra növekszik. A ma iskolába járó gyerekek számára a mindennapi környezetük természetes velejárói lesznek az életünket megkönnyítő robotok. Mégsem ez az elsődleges indoka annak, hogy évek óta kutatjuk, hogyan alkalmazhatjuk ezeket az eszközöket az óvodás és kisiskolás gyerekek fejlesztésében. A robotok ugyanis nem csak az emberi munka kiváltásra, hanem a gondolkodás hatékony fejlesztésére is kiválóan alkalmasak. Kötetünkben szeretnénk bemutatni, hogy lehet először még robotok nélküli cselekvésekből, játékokból, fejtörőkből kiindulva, majd egyszerű padlórobotokat használva egyre összetettebb problémákat leküzdve, algoritmusokat alkalmazva, tesztelve majd létrehozva hatékonyan gondolkodó, kreatív problémamegoldókká válnia a ránk bízott gyerekeknek. Szeretnénk átadni tapasztalatainkat, kipróbált eszközeinket, módszertani megoldásainkat annak érdekében, hogy óvodai foglalkozásokon, informatikaórákon, szabadidőben, szakköri keretek között, otthon vagy akár a pedagógusképzésben a felnövekvő generációkat szolgálhassa.

    Minden általunk közreadott módszertani megoldás kiállta a gyakorlat próbáját, azokat több gyermekcsoporttal közösen teszteltük, ezért bátran ajánljuk hasznos forgatásra, kipróbálásra könyvünket, feladatainkat, unplugged játékainkat, robotpályáinkat és feladatkártyáinkat.

    Kívánjuk, hogy a gyerekeknek és pedagógusoknak, szülőknek és pedagógusjelöltjeinknek ugyanakkora örömöt jelentsen használatuk, mint nekünk létrehozásuk.

Info produs
Termen de livrare:
4-8 săptămâni
Cod produs:
SL903
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare