Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. Hagyományos írásmód I. LY-J + munkaoldal tanulói munkalap- Ortografie tradițională I.-LY-J + fișă de studiu și de lucru

Hagyományos írásmód I. LY-J + munkaoldal tanulói munkalap- Ortografie tradițională I.-LY-J + fișă de studiu și de lucru
 • Hagyományos írásmód I. LY-J + munkaoldal tanulói munkalap- Ortografie tradițională I.-LY-J + fișă de studiu și de lucru
550 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 011 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Ortografie tradițională I. Fișă de lucru LY-J. Fișa ajută la însușirea unei celei mai complicate reguli ale ortografiei maghiare prin exersare. Se recomandă pentru exersare atât acasă, cât și în clasă.

 • Ortografie tradițională I. Fișă de lucru LY-J. Fișa ajută la însușirea unei celei mai complicate reguli ale ortografiei maghiare prin exersare. Se recomandă pentru exersare atât acasă, cât și în clasă. Pe o parte, fișa prezintă un glosar ilustrat cu imagini, reguli ușor de memorizat, iar pe verso o pagină de lucru care te va ajuta să practici ceea ce ai învățat.

  Folosind realitatea augmentată, apare un videoclip educativ hilar cu imagini care facilitează memorarea regulilor generale ale ortografiei J-Ly. Muzica plăcută și vocile copiilor fac învățarea mai ușoară. Tabloul de bord a fost alcătuit de educatori profesioniști, în baza experienței de mulți ani . Peste 40% dintre școlile maghiare folosesc versiunea mare a fișei de lucru.

  Fișa poate fi arhivată în orice mapă, colectată împreună cu celelalte fișe de lucru, astfel încât cunoștințele de bază pot fi organizate și revizuite. Avantajul său este suprafața dublă: o parte pentru învățare, cealaltă pentru exerciții. În acest fel elevul poate să se autoverifice. Deoarece este rezistentă la apă, fișa poate fi curățată și scrisă din nou și din nou.

 • Dimensiune
  A4
  Cod produs
  SER-23747-H
  Cantitate minimă comandabila
  10 buc
Creare magazin online