Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Kerület- és területszámítások ∕ négyszögek csoportosítása tanulói munkalap- Calcularea ariei și suprafeței ∕ tipurile patrulaterelor- fișă de lucru

FIXI fișe de lucru-O fisă de lucru pe care copilul dvs. o poate folosi ani de zile: rezumă cele mai importante cunoștințe de bază despre figurele plane.

Stoc epuizat
PE COMANDA
550 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 011 Lei
Discount cantitativ :
1000+  buc
-1000 %
495 Lei/buc
Descriere

Calcularea ariei și a suprafeței+ tipurile patrulaterelor- fișă de lucru. O fișă de lucru pe care copilul Dvs. îl poate folosi ani de zile: rezumă cele mai importante cunoștințe de bază despre formele plane. Fișa conține 2 pagini. Poate fi păstrată în orice mapă cu sină, poate fi colectată împreună cu celelalte fișe de lucru ale elevilor, astfel încât materialele de bază pot fi organizate și revizuite. Nu întâmplător este una dintre cele mai populare fișe de lucru Fixi. Cu ajutorul realitatății augmentate, apare o poveste educativă care facilitează cunoașterea dreptunghiurilor. În videoclipul distractiv, profesorul Hoppedré și un schelet ilustrează formele. În rime, ei își transmit cunoștințele vorbind și cântând.

Info produs
Dimensiune:
A4
Limba:
maghiară
Termen de livrare:
în 24 de ore, de la preluarea comenzii
Cod produs:
SER-20322-H
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare