Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. Lacerta ST-M45t Pro LED 7-45x zoom stereomicroscop trinocular

NOU
Lacerta ST-M45t Pro LED 7-45x zoom stereomicroscop trinocular
4 40900 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 8818 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

STM45t-pro zoom profesional (0,67-4,5x) stereomicroscop trinocular cu iluminare LED, mărire 7-45x.
 • Familia de stereomicroscoape cu zoom, comercializată ca STM45, are o calitate optică remarcabilă. Microscopul STM45t Pro este echipat cu lentile Plan care oferă o imagine corectată mai bună decât obiectivele normale. Mărirea poate fi ajustată între 7-45x.

  Caracteristici:

  Microscopul este setat la o distanță de lucru de aprox. 100 mm, dar cu un obiectiv adițional de 0,5x opțional, distanța de lucru crește la 190 mm. În acest moment, mărirea este înjumătățită pentru a da valori cuprinse între 3,5 și 18x, iar diametrul zonei de testare este, de asemenea, dublat. Opțional, poate fi achiziționat un obiectiv adițional 2x, atunci când este conectat, mărirea variază de la 14 la 90x, dar distanța de lucru se reduce cu aprox. 30 mm.Ocularul are o mărire de 10x și are o distanță de vizualizare crescută, astfel încât este ușor de utilizat și confortabil chiar și cu ochelarii. S-au adăugat accesorii pentru ochelari din cauciuc asimetric.
  Acest model are iluminare LED încorporată de jos în partea de sus și un fototub. Lumina inferioară este încorporată în bază, lumina superioară este situată pe inelul de sprijin al capului microscopului. Luminozitatea ambelor lumini poate fi reglată separat după pornire.
  Structura optică a capului microscopului este aceeași cu cea a STM45B. Cu toate acestea, suportul microscopului este ușor diferit.
  Talpa măsoară 285 x 235 mm, este rotunjită și ovoidală.
  Diametrul zonei de lucru circulare de pe scenă este de 95 mm, în care puteți monta discul de plexiglas opac (alb-negru cu două fețe) sau transparent. Acesta din urmă poate fi folosit pentru iluminare.
  Capul microscopului este situat pe o coloană înaltă de 250 mm, poate fi rotit liber, iar înălțimea acestuia poate fi reglată prin slăbirea și strângerea unui șurub de mână.
  Lampa responsabilă cu iluminarea superioară poate fi plasată în spatele inelului care ține capul într-o carcasă special concepută prin intermediul a două șuruburi. Unghiul luminii superioare este ușor reglabil. Cablul de conectare a iluminatului trebuie să fie conectat la priza din partea superioară a coloanei.
  Microscopul este alimentat de la 220 V cu ajutorul cablului de alimentare accesoriu, care trebuie conectat la partea din spate a microscopului.
  Fototubul are o înălțime de 75 mm, conexiunea sa este standard de 23,2 mm, partea superioară este filetată și poate fi rotită, astfel încât este posibilă și focalizarea.
  Camerele microscopului pot fi conectate la microscop cu un adaptor de 23,2 mm sau un obiectiv adițional.
  Pentru a utiliza fototubul, clapeta de lumină din aluminiu de pe partea laterală a capului trebuie scoasă, moment în care lumina intră în ocularul drept și în fototub.
  Microscopul este disponibil în patru versiuni: STM45B, STM45T și versiuni cu iluminare LED.


  Specificații:
  Obiectiv: zoom 0,7-4,5x
  Ocular cu unghi larg: 30,0 mm WF10X / 22 LER (relief ochi lung)
  Mărire totală: 7-45x
  Capul trinocular înclinat la 30º
  Opțiuni de conectare a unui obiectiv adițional 0,5x și 2x
  Distanță de lucru: 100 mm (crește la 190 mm cu lentilă de 0,5x, scade de 2x la 30 mm)
  Iluminare: 1 W LED / 220 V
  Tub foto: 23,2 mm
  Dimensiune talpă: 285 x 235 mm
  Dimensiunea suprafeței de lucru: 95 mm
  Dimensiunea coloanei: 250 mm
 • Cod produs
  CN-ST-M45tproLED
  Status
  NOU    
Creare magazin online