Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.Levenhuk 1000 dispozitiv de contrast standard

Levenhuk 1000 dispozitiv de contrast standard
7 67977 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 15360 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Pentru studierea obiectelor vii cu contrast scăzut cu un microscop optic
Aparatul de contrast standard Levenhuk MED 1000 proiectat pentru instalarea în microscopuri pentru observații de contrast de fază. Metoda contrastului de fază este foarte comună în studiul celulelor, structurii țesuturilor, sporilor și microorganismelor transparente, incolore, care sunt invizibile în condiții normale de lumină. Un dispozitiv de contrast standard este format din mai multe componente: lentile speciale și un condensator de fază. Kitul include un filtru de culoare și un microscop auxiliar pentru a îmbunătăți optica utilizată în observațiile cu contrast de fază. Lentilele și condensatorul sunt instalate în locul lentilelor și condensatorului standard. Acest condensator poate funcționa și ca un condensator clasic de câmp vizual. Instrumentul este conceput special pentru microscoapele Levenhuk MED 1000.
Conținutul kitului:
Lentile de fază: 10x, 20x, 40x, 100x
Condensator de fază
Microscop auxiliar
Filtru verde
  • Cod produs
    LH72792
Creare magazin online