Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.Levenhuk DC65 busolă

Levenhuk DC65 busolă
  • Levenhuk DC65 busolă
  • Levenhuk DC65 busolă
4011 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 080 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Busolă cu ac de scară în cadan, slot pentru vedere și iluminare încorporată

Levenhuk DC65 este o busolă clasică concepută pentru mulți utilizatori diferiți, inclusiv turiști, călători sau campioni. Vă permite să navigați cu ușurință pe hartă și să vă găsiți drumul către locuri necunoscute. Busola are iluminat încorporat care îi permite să fie utilizat atât ziua cât și noaptea. Busola Levenhuk DC65 are un cadran plutitor care permite indicatorul să găsească echilibrul mult mai rapid decât în cazul modelelor simple de busolă. Cadranul are grade și milimetri *. Punctele cardinale sunt clar marcate cu majuscule. Fanta de vizare și lentila de mărire vă vor ajuta să mențineți direcția dorită. Există două scări la marginile busolei care permit utilizarea instrumentului cu o hartă. Iar inelul degetelor mari asigură o prindere stabilă. Iluminatul LED funcționează cu o singură baterie (vândută separat)

Parametri tehnici:
Tip: Saturat cu lichid
Rama: plastic
Iluminare: LED
Alimentare: 1 baterie CR2025, 3 W (inclusă în pachet)
Scara cadranului: milimetri / grade
Scara de mapare: 1: 25000 și 1: 50000
  • Cod produs
    LH70825
Creare magazin online