Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsLevenhuk filtru solar 105 mm pentru telescoape MAK

Levenhuk filtru solar 105 mm pentru telescoape MAK
  • Levenhuk filtru solar 105 mm pentru telescoape MAK
  • Levenhuk filtru solar 105 mm pentru telescoape MAK
14992 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 300 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Filtrul solar are o deschidere completă pentru observarea în siguranță a Soarelui: 70/117/120 mm

Filtrele solare Levenhuk au fost create folosind o folie specială Baader fabricată în Germania. Cu acestea, puteți observa în siguranță Soarele, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru afectarea permanentă a ochilor. Cu folia vizuală AstroSolar Planetar Baader, vă puteți bucura de o vedere de înaltă calitate în timp ce observați Soarele. Chiar și la mărirea de 60x, puteți vedea anumite detalii, cum ar fi: granulația pe suprafața Soarelui; iar la măriri mai mari puteți vedea structura petelor și a flăcării. Prin aceste filtre, Soarele este văzut într-o culoare albă naturală în timpul observațiilor.

Cum să alegi o protecție solară telescopică potrivită?
Atunci când selectați o protecție solară, trebuie luate în considerare mai multe modele optice și deschiderea telescopului, deoarece filtrul nu trebuie să acopere complet obiectivul, și să se potrivească perfect pe telescop. Vă recomandăm să atașați filtrul la tubul optic cu bandă adezivă pentru a împiedica alunecarea accidentală a filtrului în timpul observațiilor. Atunci când alegeți o protecție solară potrivită, considerația principală este diametrul tubului telescopului / plăcii de barieră a umidității, care trebuie comparat cu diametrul interior al filtrului (dacă filtrul se potrivește pe exteriorul tubului) sau diametrul exterior (dacă filtrul este fixat în interiorul tubului). Înainte de a cumpăra filtrul, vă rugăm să măsurați diametrul tubului telescopic și asigurați-vă că acesta corespunde valorilor din tabelul cu date tehnice.

Parametri tehnici:
Densitatea optică: 5,0
Diafragma filtrului (diametrul foliei), mm: 70
Diametru interior, mm: 117
Diametru exterior, mm: 120
Scop: produs conceput pentru uz general. Produsul poate fi folosit deja de copii mai mari de 3 ani.
Filtrul poate fi folosit și cu telescoape de design similar și diametrul tubului de la alți producători. Vă recomandăm să verificați diametrul interior și exterior al tubului optic al telescopului dvs. înainte de a achiziționa filtrul.

ATENȚIE! Nu priviți direct Soarele - nici măcar o clipă - prin telescopul sau vizorul dvs. fără o protecție solară profesională care acoperă complet partea din față a instrumentului. Altfel puteți provoca leziuni permanente ale ochilor.
  • Producator
    Levenhuk
    Cod produs
    LH68243
Creare magazin online