Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Levenhuk Heritage PLUS 12x45 binoclu
Levenhuk Heritage PLUS 12x45 binoclu
89000 Lei

Levenhuk Heritage PLUS 12x45 binoclu

Fabricat în Rusia. Cadru metalic cauciucat. Reticulă în ocularul drept. Sticlă rusească de tip BK10, optică acoperită multistrat. Mărire: 12x. Diametrul lentilei: 45 mm

Ediție limitată, seria conține doar 4.000 de dispozitive, din care 1.000 sunt exportate în țările europene. Binoclurile Levenhuk Heritage PLUS 12x45 nu sunt afectate de condițiile meteorologice extreme și sunt potrivite atât pentru observarea în timpul zilei cât și la amurg, astfel încât se pot efectua măsurări în câmp deschis. Cu o mărire de 8x și o acoperire cu rubin, se poate observa chiar și cel mai mic detaliu al cerului. Reticula este indispensabilă în timpul orientării pe teren sau la tragerea la țintă. Binoclul Levenhuk Heritage PLUS 12x45 este un instrument de încredere dacă trebuie să rezolvați sarcini complexe. „Made in Russia”, elemente optice acoperite cu rubin. Binoclul a fost proiectat de Levenhuk la celebra fabrică de mecanică optică din Kazan, Rusia. Fabrica, fondată în 1940, furnizează echipament de supraveghere optică armatei ruse (fosta armată sovietică) de mai bine de 70 de ani. Sticla rusă a fost recunoscută la nivel mondial de zeci de ani de către militari, vânători și apărători pentru calitatea sa excelentă. Elementele optice acoperite cu rubin cresc semnificativ contrastul imaginilor create în condiții de lumină scăzută (cum ar fi zile înnorate, apusuri de soare și ore înainte de răsărit). În ocularul drept, o reticulă ajută la măsurarea rapidă a distanței obiectelor observate dacă observatorul cunoaște înălțimea și lățimea obiectului. Pentru detalii despre utilizarea reticulelor, consultați instrucțiunile de utilizare. În timpul exercițiilor militare sau la vânătoare, această funcție este esențială dacă utilizatorul cunoaște dimensiunile țintei și dorește să-și calculeze distanța față de punctul de observare. Cadru din aluminiu cauciucat. Elementele optice sunt protejate de un cadru de aluminiu rezistent, care este complet cauciucat, astfel încât să puteți ține binoclul ferm și stabil. Fiecare conexiune este acoperită de un sigiliu realizat dintr-un material special care protejează dispozitivul optic de praf și umiditate. De asemenea, puteți folosi binoclul pe vreme bună, ploaie sau zăpadă.

Conținut kit:
Binocluri
Capacele de protecție pentru oculare
Curea de gât
Geantă de protecție din piele artificială
Instrucțiuni de utilizare și garanție pe viață

Parametri tehnici:
Mărire, x: 12
Tip: prisma porro
Oculare: 5 baterii
Lentile: 2 baterii
Materiale optice: sticlă BK10
Acoperire optică: rubin, acoperire multistrat completă
Diametrul lentilei (deschidere), mm: 45
Diametrul pupilei externe, mm: 3,75
Distanța ochilor, mm: 12
Prag de rezoluție, arcsec: 4
Câmpul vizual, °: 5°20'
Câmpul vizual, m / 1000 m: 97
Focalizare, m: 6
Reglare dioptrie ocular, dioptr: ± 3
Distanța pupilei (PD), mm: 56-74
Focalizare: centrală
Pleoapele: cauciuc
Dimensiune: compact
Interval de temperatură de funcționare, ° C: -40 ... +50
Contorizator: da
Husă / geantă inclusă în pachet: da
Opțional: cadru din aliaj de aluminiu acoperit cu cauciuc cu reticulă în ocularul drept. Scop: produs conceput pentru uz general. Produsul poate fi folosit deja de copii mai mari de 3 ani.
89000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1780 Lei
Descriere

 Termen de livrare : 3-5 zile

Info produs
Cod produs:
LH71396
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare