Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Oferim instrumente și metode pentru includerea roboticii în procesul de educație atât în grădinițe, cât și în școlile primare.Levenhuk LP10 stilou de curățare

Levenhuk LP10 stilou de curățare
  • Levenhuk LP10 stilou de curățare
  • Levenhuk LP10 stilou de curățare
  • Levenhuk LP10 stilou de curățare
  • Levenhuk LP10 stilou de curățare
  • Levenhuk LP10 stilou de curățare
5639 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 113 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Dispozitiv pentru curățarea elementelor optice

Curățarea componentelor optice ale dispozitivelor este un proces delicat care este important de făcut corect pentru a evita deteriorarea. Lentilele special acoperite, care sunt de obicei mai mici de 250-300 nm, necesită un proces specific de curățare. În acest caz, stiloul de curățare Levenhuk LP10 este absolut necesar. Stiloul de curățare gestionează eficient diferite tipuri de murdărie pe elementele optice. La un capăt al pixului se află o perie retractabilă specială care curăță lentila și ocularele de praf, iar un vârful moale la celălalt capăt îndepărtează petele de grăsime. Secretul constă în lichidul special de curățare care îndepărtează ușor și în siguranță toate tipurile de murdărie de pe suprafața sticlei, lăsând o curățenie perfectă pe elementele optice. Nu dăunează acoperirii antirid și elementelor optice anti-luci, ci permite curățarea completă a tuturor suprafețelor, fie că este vorba despre o lentilă telescopică sau un vizor. Stiloul de curățare este compact și ușor de utilizat, așa că puteți pur și simplu să îl puneți în buzunar și să îl luați cu dvs. oriunde.
  • Cod produs
    LH51446
Creare magazin online