Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

Levenhuk M35 BASE cameră digitală
Levenhuk M35 BASE cameră digitală
33000 Lei

Levenhuk M35 BASE cameră digitală

O cameră digitală modernă pentru microscop. Puteți împărtăși observațiile dvs. cu persoane cu interese similare, puteți crea un test, realizați videoclipuri educative sau un album din fotografiile făcute. Aparatul foto este potrivit și pentru începători, util pentru studiul, munca sau hobby. Camera digitală Levenhuk M35BASE este un model pentru copii din seria LevenhukMBASE. Camera foto de 0,3 megapixeli vă permite să faceți poze cu rezoluție 640x480. Rata maximă de cadre pentru înregistrarea video este de 30 de cadre pe secundă. Programul special Levenhuk, care face parte din pachet, vă permite să modificați setările camerei, precum și să procesați imagini și videoclipuri. Camera poate fi conectată la un microscop biologic sau stereoscopic cu un tub ocular cu diametrul de 23,2 mm. Dacă doriți să conectați camera la un alt microscop cu diametru, veți avea nevoie de un adaptor (acesta este un accesoriu opțional). Kitul include un CD cu software special care vă permite să editați imaginile salvate anterior: puteți mări, tăia, contrasta și efectua alte operații similare. Pentru a beneficia la maxim de noua cameră, asigurați-vă că computerul dvs. îndeplinește cerințele de sistem recomandate de producător. Sisteme de operare compatibile: Mac, Linux și Windows. Un port USB 2.0 este de asemenea necesar pentru a stabili conexiunea dorită. Dacă software-ul nu rulează pe computerul dvs., vă rugăm să ne contactați și să introduceți tipul și numărul de versiune al sistemului dvs. de operare (pentru Linux, numărul de versiune pentru platformă). Cel mai recent software Levenhuk bazat pe Windows este disponibil în opt limbi: engleză, franceză, germană, poloneză, rusă, chineză simplificată, chineză tradițională, turcă. Camera digitală Levenhuk este compatibilă cu microscoape cu tub ocular cu diametrul de 23,2 mm. Aparatul foto poate fi conectat și la microscoape cu alți parametri cu ajutorul unui adaptor (nu este inclus în kit).
33000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 660 Lei
Descriere

Conținut kit:
Cameră digitală pentru microscop Levenhuk
Cablu USB pentru conexiune la computer, laptop sau rețea
Ghid de instalare cu software de editare a imaginilor și CD cu drivere necesare
Instrucțiuni de utilizare și garanție pe viață

 

Parametri tehnici:
Rezoluție maximă: 640x480
Megapixel: 0,3
Senzor: osCMOS 1/4 '
Dimensiunea pixelului: 5,6x5,6
Expunere, ms: automat
Înregistrări video: da
Sensibilitate, v / lux.sec @ 550nm: 30 @ 640x480
Destinată pentru: ocular cu diametrul de 23,2 mm
Formatul imaginii: * .jpg, * .bmp, * .png, * .tif Format video: înregistrare: * .wmv, * .avi, * .h264 (Win8 sau ulterior), * h265 (Win10 sau mai târziu)
Interval de sincronizare: 380-650 nm (filtru infraroșu încorporat)
Metoda de expunere: ERS (Electronic GorduloZar)
Bilanț de alb: automat / manual
Controlul expunerii: automat / manual
Setări programabile: imagine, intensitatea luminii, control al expunerii
Slot cameră: USB2.0.480Mb / s
Cerințe de sistem: MacOS10.12, LinuxUbuntu14.04, WindowsVista / 7/8/10 (32es64 biți), procesor IntelCore de 2,8 GHz dual-core sau ulterior, minimum2GBRAM, USB2.0port, CD-ROM
Software: Levenhuk
Materialul corpului: metal
Alimentare: cablu USB
Intervalul de temperaturi de funcționare, ° C: -10 ... 50

Termen de livrare : 3-5 zile

Info produs
Cod produs:
LH70352
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare