Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. Levenhuk Zongo 20 geantă de transportare pentru telescop, mică, neagră

Levenhuk Zongo 20 geantă de transportare pentru telescop, mică, neagră
  • Levenhuk Zongo 20 geantă de transportare pentru telescop, mică, neagră
17500 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 350 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Geanta pentru depozitarea și transportarea telescopului. Dacă sunteți unul dintre proprietarii fericiți ai telescoapelor Levenhuk, probabil veți avea nevoie de o geantă de încredere care să vă protejeze dispozitivul de daune. Geanta Levenhuk Zongo 20 îndeplinește cu ușurință această sarcină! Geanta de depozitare este confecționată dintr-un material rezistent din nailon și i s-a oferit un design simplu, dar elegant - neagră cu decorațiuni portocalii și, bineînțeles, celebra etichetă Levenhuk cusută în material. Datorită divizoarelor captusite și elementelor de fixare, părțile telescopului pot fi stocate separat, ceea ce menține dispozitivul și mai sigur. În plus, există un buzunar frontal la îndemână - unde îți poți stoca toate accesoriile - deci nu se pierde nimic! La ambalarea trepiedului, vă recomandăm să așezați mai întâi partea superioară a trepiedului în cutie și doar apoi picioarele - unul după altul. Geanta pentru telescop Levenhuk Zongo 20 are atât o prindere mică cât și o curea de umăr mai largă, ceea ce crește în continuare confortul la transportul dispozitivului. Carcasa telescopică Zongo 20 protejează telescopul de orice efecte dăunătoare, fie că este vorba de umiditate, praf sau murdărie. Geanta de stocare se potrivește perfect cu Levenhuk Skyline PRO 80 MAK, Skyline PRO 90 MAK, Strike 50 NG și alte modele similare.
  • Cod produs
    LH37466
Creare magazin online