Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.Meade 1,25" adaptor de bază pentru cameră

Meade 1,25" adaptor de bază pentru cameră
37724 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 754 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Proiectat pentru astrofotografie și imagistică cu o metodă de proiecție a lentilelor oculare
Adaptorul Meade Basic Camera (1.25 ") este proiectat pentru astrofotografie și fotografii. Ocularul amplasat în adaptorul de cameră de bază (1.25") proiectează o imagine mărită către cameră sau unitate de imagini (cum ar fi DSI Meade). Ocularul de 1,25 "este de obicei plasat în corpul adaptorului de bază al camerei, de obicei în intervalul de 15 - 32mm. Distanța de focalizare rezultată este determinată de tipul de ocular utilizat. Pentru camerele SLR digitale sau cu film, conform producătorului camerei dvs. este necesară, de asemenea, o montare în T opțională. Adaptorul de bază al camerei permite atașarea rigidă la orice telescop care are un suport ocular de 1,25 ". Colierul T este conectat la firele universale ale adaptorului T pe o parte printr-o conexiune filetată, iar pe cealaltă parte are un conector de blocare cu baionetă potrivit pentru producătorul camerei de film de 35 mm a utilizatorului. Astfel, corpul camerei este atașat masiv de sistemul optic al telescopului, care la rândul său devine în esență obiectivul camerei.
  • Cod produs
    LH71845
Creare magazin online