Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.Meade ETX90 lunetă astronomică

Meade ETX90 lunetă astronomică
  • Meade ETX90 lunetă astronomică
  • Meade ETX90 lunetă astronomică
4 85227 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 9705 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Telescop Makszutov-Cassegrain cu funcția GoTo. Deschidere: 90 mm. Distanța de focalizare: 1250

Pentru începutul călătoriei dvs. astronomice, ETX90 este cea mai bună alegere. Instrumentul cu funcție duală este dotat, de asemenea, cu un OTA detașabil și are caracteristici excepționale, cum ar fi tehnologia AudioStar GoTo și o mare bază de date de 30.000 de obiecte. Perfect pentru utilizarea în camping, drumeții și activități de agrement. Descoperirea și observarea stelelor noaptea este distractivă, ușoară și educativă. Cu o deschidere de 90 mm, ETX90 veți vedea planete, stele, galaxii și nebuloase la o simplă apăsare a unui buton. Observatorul ETX90 are un observator Maksutov-Cassegrain, cu un design optic care oferă imagini precise ale stelelor și contrast excepțional, ceea ce îl face excelent pentru observația obiectelor de cer adțnc și ideal pentru studii detaliate, de mare mărire a Lunii și planetelor. Acoperirea excelentă de transmisie a luminii (UHTC) asigură o transmisie maximă a luminii, astfel încât să obțineți cele mai luminoase imagini cu cel mai înalt contrast. Are o oglindă înclinată, astfel încât lumina poate fi, de asemenea, focalizată pe spatele telescopului, permițând conectarea unei camere la spatele binoclului (adaptoare neincluse). Monitorul ETX90 are o busolă sferică / plană pentru a vă asigura că trepiedul este la nivel sigur. Este livrat cu un trepied din oțel portabil, dar extrem de stabil, de dimensiuni complete, și o placă de înclinare ecuatorială care permite reglarea polară necesară astrofotografiei cu expunere lungă. Pachetul include, de asemenea, o carcasă durabilă, portabilă pentru trepied / tub optic și accesorii și o cutie de transport pentru trepied.

Caracteristici: telescop Maksutov-Cassegrain cu deschidere de 90 mm, f / 13,8, cu acoperire excelentă de transmisie a luminii (UHTC); distanță focală de 1250 mm. Cutie manuală AudioStar cu o bază de date de peste 30.000 de obiecte și un difuzor încorporat. Tubul optic detașabil (OTA) permite utilizatorului să scoată telescopul din suportul în formă de furcă pentru personalizare. Include două perechi de ochelari Super Plössl de 1.25 ": unul 26mm (48x) și unul 9.7mm (129x) și un vizor Red Dot care vă ajută să ghidați telescopul către ținta dvs., o carcasă durabilă și portabilă pentru suport / tubul optic și accesorii și o cutie de transportare pentru trepied.

Parametri tehnici:
Proiectare optică: catadioptric
Tip: : Maksutov-Cassegrain
Acoperire optică: UHTC
Deschiderea compartimentului, mm: 90
Distanța de focalizare, mm: 1250
Raport de focalizare: f/13,8
Concentrarea: prin mișcarea ocularului
Oculare: 26 mm (48x), 9,7 mm (129x)
Diametrul tubului ocular, mm: 1,25
Obiectiv Barlow: 2x
Vizor: pată roșie
Reglarea focalizării: 1.25 "Super Plössl
Trepied: trepied de dimensiuni mari din oțel
Control telescopic: urmărire automată
Tip suport: azimutal
Opțional: sau 2 lentile Barlow interne cu funcție de înclinare; racond în coadă de rândunică: stil vixen; Busolă sferică / plană de 1,25 "
Rata de rotație: 1x pentru 5,5 ° / secundă pentru focalizare grosieră 9
Urmărire automată: da
Controler manual: AudioStar
Obiecte din baza de date: mai mult de 30.000
Alimentare: 6 baterii AA
Racond în coadă de rândunică: da
Nivel de utilizator: pentru începători, avansat
Obiect observat: planetar sau de cer adânc
Geantă inclusă în pachet: da
Greutate, kg: 8,58
  • Cod produs
    LH71661
Creare magazin online