Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.Meade Infinity 60mm AZ telescop refractor

Meade Infinity 60mm AZ telescop refractor
  • Meade Infinity 60mm AZ telescop refractor
  • Meade Infinity 60mm AZ telescop refractor
61433 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1229 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Refractor acromatic. Apertura: 60 mm. Distanța de focalizare: 800 mm
Telescopul Meade Infinity 60 mm Refractor AZ este un refractor ușor, compact, ideal pentru prima explorare a spațiului. Elementele optice de înaltă calitate oferă o imagine clară. Cu lentile obiective de 60 mm, puteți studia craterele Lunii, fazele lui Venus, centurile lui Jupiter, inelele lui Saturn și multe alte obiecte găsite în Sistemul Solar până la o distanță de 8 km. În plus, acest telescop poate fi folosit pentru observații la sol - kitul include și o prismă verticală specială în acest scop. Acest model vine cu două oculare. Vă recomandăm să începeți observațiile cu un ocular cu rază lungă de acțiune și apoi să folosiți un ocular cu focus scurt pentru imagini mai detaliate. Telescopul este echipat cu un vizor Red Dot pentru o navigare ușoară către corpurile cerești. Software-ul planetarium de pe DVD-ul convenabil vă ajută, de asemenea, să navigați pe cerul nopții. Tubul optic este montat pe un suport Alt-azimut. Astfel de standuri sunt ușor de manevrat chiar și pentru astronomii începători. Controalele fine de mișcare pe axele verticale asigură o mișcare lină a telescopului. Software-ul astronomului AutoStar vă ajută să studiați cerul de noapte. Afișează peste 10.000 de corpuri cerești, inclusiv planete, stele, galaxii și nebuloase. Puteți să imprimați hărți stelare și chiar să vă planificați observațiile. Funcționează numai pe un computer Windows.

Caracteristici:
Oferim tot ce ai nevoie pentru prima dată pentru a vedea minunile cerului nopții cu telescopul. Telescopul de refracție de 60 mm (2,4 ") oferă o vedere luminoasă, ideală pentru vizualizarea atât a obiectelor terestre cât și a corpurilor cerești. Standul de alt-azimut cu controale de mișcare lentă face ușor de urmărit mișcarea corpurilor cerești pe cerul nopții. Are 2 oculare pentru observarea multor obiecte (Luna, planetele sau pământul) și 2 lentile Barlow pentru a dubla mărirea fiecărui ocular. Gift Autostar Astronomical Planetarium DVD Kit cu peste 10.000 de corpuri cerești (doar Windows). Are un vizor de puncte roșii care vă ajută să găsiți obiectele pe care doriți să le monitorizați.

Parametri tehnici:
Proiectare optică: refractor
Tip: acromatic
Acoperire optică: acoperire completă
Diametrul lentilei (deschidere), mm: 60
Distanța de focalizare, mm: 800
Raport focalizare: f / 13.3
Mărimea limită: 11.0
Oculare: MA 9mm și 26mm
Obiectiv Barlow: 2x
Vizor: punct roșu
Reglaj focalizare: 1,25
Tava accesorii: da
Control telescopic: manual
Tip suport: azimutal
Controlul mișcării lente: vertical
Accesoriu: prismă diagonală: prismă verticală 90 °, 1,25 "
Nivel de utilizator: pentru începători, copii
Obiect observat: planetar, terestru
Greutate, kg: 2,7
Dimensiuni, mm: 1000x1000x1340
  • Cod produs
    LH71669
Creare magazin online