Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsMeade LightBridge Mini 130 mm telescop

Meade LightBridge Mini 130 mm telescop
1 65579 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 3312 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Reflector Newton. Apertura: 130 mm. Distanța de focalizare: 650 mm
Cu LightBridge Mini 130, puteți experimenta și împărtăși experiența de vizionare a stelelor în câteva secunde. Indiferent dacă faceți camping în aer liber sau vă relaxați în grădina dvs., telescoapele LightBridge Mini Dobson sunt telescoapele ideale, ușor de transportat, care oferă o experiență de observare ușoară și mobilă, fără accesorii suplimentare. LightBridge Mini 130 oferă o diafragmă mare de 130 mm cu o distanță focală compactă de 650 mm (5"). Telescopul, care cântărește mai puțin de 2 kg, este ușor de transportat. Cu suportul rotativ 360 °, o navigare simplă fără efort către cereste asigurată. Vă veți bucura de capacitatea de colectare a luminii lentilelor de 130 mm, deoarece puteți realiza imagini clare și luminoase ale Lunii și ale planetelor precum Saturn și Jupiter. LightBridge Mini 130 are un trepied Dobson cu un singur braț și două oculare - pentru zoom mic (72 mm) și mare (25 mm) - și vine cu încă 2 lentile Barlow pentru a dubla mărimea fiecărui ocular, unul căutător de puncte roșii pentru a ajuta ghidarea telescopului către țintă și DVD-ul Autostar Astronomical Planetarium cu mai mult de 10.000 de corpuri cerești. Cina în aer liber și activitățile în aer liber pot include și astronomia, deoarece LightBridge Mini nu este doar un instrument astronomic, ci și un instrument de inițiere conversațională. Datorită designului său elegant, compact, este nu numai practic, dar și estetic. LightBridge Mini este binoclul perfect pentru toată lumea. Atât pentru astronomii amatori, cât și pentru profesioniști, acesta este instrumentul ideal pentru a practica hobby-ul îndrăgit. Chiar și observatorii care sunt noi în lumea astronomiei pot observa cu îndrăzneală cerul nopții.

Caracteristici:
Reflector newtonian cu o diafragmă mare de 130 mm pentru imagini superbe ale Lunii și planetelor
Ușor și compact, distanță focală de 650 mm (f/5) pentru o transportare ușoară
Ochelari de 26 mm (25x) și 9 mm (72x) pentru apropiere mică și mare
Un suport rotativ 360 °

Parametri tehnici:
Design optic: reflector
Tip: Newton
Deschiderea compartimentului, mm: 130
Forma lentilelor (oglindă): paraboloid
Distanța de focalizare, mm: 650
Mărire practică maximă, x: 260
Raport de focalizare: f/5
Prag de rezoluție, arcsec: 0,89
Mărimea limită: 12,6
Concentrarea: prin mișcarea ocularului
Oculare: 9 mm MA (72x), 26 mm MA(25x), 1,25"
Diametrul tubului ocular, mm: 1,25
Vizor: punct roșu
Control telescopic: manual
Tip stand: Dobson
Adiţional: racond în coadă de rândunică, stil vixen
Racond în coadă de rândunică: da
Nivel de utilizator: pentru începători, copii
Obiect observat: planetar
Greutate: 6,1
Dimensiuni: 371x353x765

Meade LightBridge Mini 130 mm-es teleszkóp
Newton-reflektor. Rekesznyílás: 130 mm. Fókusztávolság: 650 mm

A LightBridge Mini 130 segítségével másodpercek alatt átélhető és megosztható a csillagok megfigyelésének élménye. Akár szabadtéren kempingel, akár a kertjében pihen, ez a LightBridge Mini 130 Dobson-teleszkóp ideális, könnyen hordozható teleszkóp, amely levehető optikai tubusával könnyű és mobil megfigyelési élményt kínál.

A LightBridge Mini 130 lenyűgöző, 130 mm-es, parabolikus rekesznyílással és 650 mm-es (f/5) fókusztávolsággal büszkélkedik. A 360°-ban forgatható állvánnyal az egyszerű, objektumra irányítás után az égen való navigálás semmilyen erőfeszítést nem igényel. A 130 mm-es lencse fénygyűjtő kapacitásával a lehető legjobb képet láthatja a Holdról, a bolygókról és az olyan mélyég-objektumokról, mint a csillagköd és a galaxisok. Tapasztalja meg a sokoldalúságot a vixen stílusú állvánnyal, és élvezze az éles képeket a LightBridge Mini parabolikus tükrével.

A letisztult, kompakt méretnek köszönhetően nem csak praktikus, hanem szemet gyönyörködtető is. Stílusos asztallapi kialakításával a LightBridge Mini dekoratív darab, mégis könnyen elérhető, ha eljön a pillanat.

A LightBridge Mini 130 egy levehető OTA-val felszerelt, egykaros Dobson-állvánnyal és két szemlencsével – kisfokú nagyításhoz (26 mm-es) és nagyfokú nagyításhoz (9 mm-es) – rendelkezik, illetve hozzá tartozik még egy red dot kereső a teleszkóp célpontra irányításának segítése érdekében, illetve az Autostar csillagászati planetárium DVD-készlet több mint 10 000 égitesttel.

A szabadtéri vacsorák és a szabadtéri tevékenységek egyszerűen magukban foglalhatják a csillagászatot, hiszen a LightBridge Mini nem csak csillagászati, hanem beszélgetéskezdeményező eszköz is. A letisztult, kompakt kialakításnak köszönhetően nem csak praktikus, hanem esztétikus is. Stílusos asztallapi kialakításával a LightBridge Mini dekoratív darab, mégis fantasztikus képeket alkot a csillagokról, ha eljön a pillanat.

A LightBridge Mini a tökéletes távcső mindenki számára. Az amatőr és profi csillagász számára is itt a végső eszköz, hogy megossza hobbiját rajongókkal és kezdőkkel egyaránt. A csillagászat világában még újnak számító vagy azzal csak most ismerkedő megfigyelők is bátran szemlélhetik az éjszakai égboltot.

  • Cod produs
    LH71667
Creare magazin online