Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Oferim instrumente și metode pentru includerea roboticii în procesul de educație atât în grădinițe, cât și în școlile primare.Meade Polaris 130mm EQ telescop reflector

Meade Polaris 130mm EQ telescop reflector
  • Meade Polaris 130mm EQ telescop reflector
  • Meade Polaris 130mm EQ telescop reflector
1 88694 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 3774 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Reflector Newton. Apertura: 130 mm. Distanța de focalizare: 650 mm
Telescopul reflectorizator EQ de 130 mm Meade Polaris este un telescop cu deschidere mare, care este perfect pentru studierea obiectelor de cer adânc. Acest model este un telescop reflector care produce o imagine clară, fără distorsiuni cromatice. Cu telescopul Meade Polaris de 130 mm, puteți vedea stele duble - la o distanță de 1 "sau mai mare - precum și asteroizi și comete slabe, o serie de constelații, nebuloase și galaxii. În plus, există trei oculare și un obiectiv Barlow este de asemenea inclus. Puteți găsi rapid obiectul astronomic pe care doriți să îl observați cu vizorul Red Dot. Vă recomandăm să folosiți software-ul special pentru planetariu (inclus în kit) pentru o navigare ușoară pe cerul înstelat. Tubul optic este armat, montat pe un suport ecuatorial german, pentru urmărirea ușoară a mișcării zilnice a corpurilor cerești. Comenzile de mișcare lentă permit mișcarea lină a telescopului fără întreruperi. Pentru o mișcare complet precisă a tubului, motoarele pot fi montate pe suport. Trepiedul rezistent din oțel asigură stabilitatea instrumentului în timpul observațiilor. Software-ul astronomului AutoStar vă ajută să studiați cerul de noapte afișează peste 10.000 de corpuri cerești, inclusiv planete, stele, galaxii și nebuloase. Puteți să imprimați hărți stelare și chiar să vă planificați observațiile. Funcționează numai pe un computer care rulează Windows.

Caracteristici:
Oferim tot ce trebuie pentru a vedea minunile cerului de noapte pentru prima dată. A 130 Telescopul reflector mm (5.1 ") oferă o imagine luminoasă și detaliată care este perfectă pentru vizualizarea corpurilor cerești. Stand mai mare, stabil, ecuatorial, cu controale de mișcare lentă, face ușor de urmărit corpurile cerești pe cerul nopții. Echipat cu 3 oculare care permit o mărire joasă, medie și ridicată pentru a vizualiza multe obiecte (Luna, planetele sau obiectele de cer adânc). Cadou Autostar Astronomical Planetarium DVD Kit mai mult mai mult de 10.000 de corpuri cerești (doar pentru computer Windows). Are un vizor de puncte roșii care vă va ajuta să găsiți obiectele pe care doriți să le observați.

Parametrii tehnici:
Proiectare optică : reflector
Tip: Newton
Acoperire optică: acoperire completă
Diametru oglindă primară (diafragmă), mm: 130
Distanță de focalizare, mm: 650
Raport de focalizare: f / 5
26mm, 9mm, 6.3mm MA, 1.25 "
Lentilă de bare: 2x
Vizor: Pata roșie
Reglare focalizare: cremalieră
Trepied: preasamblat, înălțime completă, picioare de tub din oțel inoxidabil
Tavă accesorii: da
Control telescopic: manual
Tipul suportului: ecuatorial german
Controlul mișcării lente: urmărire pe două axe
Nivel de utilizator: începători, avansat
Obiect observat: cer adânc
Greutate, kg: 12
Dimensiuni, mm: 870 x 870 x 1550
  • Cod produs
    LH71679
Creare magazin online