Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.Meade Polaris 80mm EQ telescop refractor

Meade Polaris 80mm EQ telescop refractor
  • Meade Polaris 80mm EQ telescop refractor
  • Meade Polaris 80mm EQ telescop refractor
1 42166 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 2843 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Refractor acromatic. Apertura: 80 mm. Distanța de focalizare: 900 mm

Telescopul Refractor Meade Polaris 80mm EQ este cadoul perfect pentru astronomii începători. Folosiți acest refractor pentru a observa suprafața și obiectele lunare din sistemul solar. Datorită greutății mici a dispozitivului, este ușor de transportat. Telescopul are trei oculare și un obiectiv Barlow - configurația de bază a telescopului oferă o gamă largă de opțiuni de mărire. Vizorul Red Dot poate fi utilizat pentru a viza rapid obiectele astronomice care trebuie observate. Tubul este montat pe un suport ecuatorial. Astfel de standuri asigură o navigare rapidă și ușoară. Regulatoarele cu mișcare lentă asigură o mișcare lină a tubului Standul din oțel robust și cu trei picioare oferă stabilitate dispozitivului. Software-ul astronomului AutoStar vă ajută să studiați cerul de noapte. Afișează peste 10.000 de corpuri cerești, inclusiv planete, stele, galaxii și nebuloase. Puteți să imprimați hărți stelare și chiar să vă planificați observațiile. Funcționează numai pe un computer Windows.

Caracteristici:
Oferim tot ce ai nevoie pentru prima dată pentru a vedea minunile cerului nopții cu telescopul. Telescopul de refracție de 80mm (3,2 ") oferă o vedere luminoasă și detaliată, perfectă pentru vizualizarea atât a obiectelor terestre cât și a corpurilor cerești. Un suport stabil, ecuatorial, cu controale de mișcare lentă, face ușor urmărirea corpurilor cerești noaptea. Echipat cu 3 oculare care permit mărirea scăzută, medie și mare pentru a vizualiza multe obiecte (luna, planetele sau pământul) Cadou DVD Autostar Astronomical Planetarium DVD set cu mai mult de 10.000 de corpuri cerești (doar pentru Windows) ). Are un vizor de puncte roșii care vă ajută să găsiți obiectele pe care doriți să le monitorizați.

Parametri tehnici:
Proiectare optică: refractor
Tip: acromatic
Acoperire optică: acoperire completă
Diametrul lentilei (deschidere), mm: 80
Distanța de focalizare, mm: 900
Raport de focalizare: f / 11.3
Oculare: 26 mm, 9 mm, 6,3 mm MA, 1,25 "
Obiectiv Barlow: 2x
Vizor: punct roșu
Trepied: picioare pre-asamblate, înălțime completă, tuburi din oțel inoxidabil
Tava accesorii: da
Control telescopic: manual
Tip tip: ecuatorial german
Controlul mișcării lente: urmărirea biaxială
Adițional: prismă în diagonală: prismă în sus de 90 °
Nivel de utilizator: pentru începători
Obiect observat: planetar, terestru
Greutate, kg: 8,14
Dimensiuni, mm: 900 x 870 x 1375
  • Cod produs
    LH71675
Creare magazin online