Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. Meade Stella adaptor Wi-Fi

Meade Stella adaptor Wi-Fi
  • Meade Stella adaptor Wi-Fi
  • Meade Stella adaptor Wi-Fi
2 15000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 4300 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Adaptorul Wi-Fi Meade Stella vă permite să vă controlați telescopul fără fir
Un adaptor Stella care îți creează propria rețea Wi-Fi sau se conectează la o rețea Wi-Fi existentă facilitează controlul telescopului pentru supraveghere. Conceput pentru telescoapele Meade GoTo controlate de computer, adaptorul Stella utilizează funcția Wi-Fi încorporată pe dispozitivele iOS sau Android pentru a direcționa telescopul spre cer. Cu adaptorul Stella și StellaAccess, puteți descoperi acum cu ușurință minunile cerului. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți un singur buton și sistemul va îndrepta telescopul către obiect. De asemenea, puteți utiliza Stella pentru a controla telescopul de la distanță. Adaptorul Stella este alimentat de o baterie reîncărcabilă litiu-ion (4-8 ore). Adaptorul Stella poate fi alimentat și de la o sursă externă, cum ar fi un port USB sau o priză electrică. Produsul vine, de asemenea, cu un cablu de alimentare CA (120 V, 60 Hz) și un cablu cu un conector USB la un capăt și un conector micro-USB la celălalt capăt. Experiența oferită de Stella poate fi completă dacă descărcați aplicația noastră de control telescopic numită StellaAccess pe un computer, un iPhone, iPad sau iPod Touch sau un dispozitiv Android. Adaptorul Stella Wi-Fi funcționează în perfectă armonie cu software-ul StellaAccess și SkySafari. Adaptorul Stella poate comunica fără fir cu aproape orice telescop printr-un port USB standard sau o interfață serială standard RS-232. Următoarele sunt modelele testate cu adaptorul Stella și cunoscute că funcționează bine cu acesta:
Meade LX-200 Classic și GPS
Meade LX-400 ACF Meade LX-600/800/80
Meade LS / LT
Meade ETX 80/90/125 (dacă telescopul este echipat cu controler AudioStar)
Meade LXD 55-75 / 650-750
Meade LX 90 / LX80
Meade Magellan I
Meade Magellan II
Controlerul Meade ETX 60/80 Autostar este inclus ca standard. Pentru ca adaptorul Stella să funcționeze cu aceste telescoape, un controler Autostar fără port serial trebuie înlocuit cu un controler AudioStar cu un port serial.

Alte telescoape:
Celestron NexStar 5i / 8i / GPS / SLT / SE / Advanced GT
Celestron seria AVX / CGE / CGEM / CPC
SkyWatcher SynScan
etc.
Caracteristici:
Telescopul poate fi controlat fără fir de pe o tabletă sau smartphone . Dacă utilizați adaptorul cu StellaAccess, puteți vizualiza obiecte din baza de date de planetariu, puteți citi mai multe despre acestea și poziționa telescopul pe obiectul doar vizualizat în aplicație prin simpla atingere a unui buton. Produsul poate fi operat și cu un adaptor de curent alternativ sau cu o baterie reîncărcabilă . AudioStar, AutoStar (cu excepția versiunii cu opțiune cu număr de piesă), AutoStar II sau AutoStar III toate tipurile de unități cu Meade funcționează cu un telescop. Dispozitivul creează un hotspot Wi-Fi sau se conectează la o rețea Wi-Fi existentă. Parametrii Wi-Fi pot fi setați folosind serverul web conectat la produs. Adaptorul Stella poate fi atașat la telescop folosind conectorul inclus. 4-8 ore baterie litiu.

Conținutul kitului:
adaptor Wi-Fi Stella
adaptor de alimentare CA
cablu USB la un capăt și cablu micro-USB la celălalt capăt
manual de utilizare
  • Cod produs
    LH71876
Creare magazin online