Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. MicroQ 2.0 MP cameră pentru microscop cu obiectiv adițional, 23.2 mm

NOU
MicroQ 2.0 MP cameră pentru microscop cu obiectiv adițional, 23.2 mm
85400 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1708 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Ocular pentru microscop digital MicroQ de 2,0 MP cu obiectiv frontal cu câmp vizual ridicat (CMOS, color, 23,2 mm).
 • Cea mai avansată, nouă generație de oculare pentru cameră este reprezentată de camerele MicroQS introduse în 2016. Acestea sunt adăpostite într-o carcasă robustă din metal, conțin un cip mai sensibil și au, de asemenea, un obiectiv de 0,37x încorporat în cameră. Un alt avantaj important al camerei față de micul MicroQ este că câmpul vizual realizabil cu obiectivul adițional este mai mare, a cărui diagonală este aproximativ aceeași cu diametrul câmpului vizual al imaginii văzute vizual în ocular. Datorită parametrilor și cunoștințelor lor, bazate pe calitatea imaginii capturate, acestea sunt aproape de camerele MicroQW mai scumpe, dar designul lor mic, cilindric, le clasifică printre ocularele camerei. Aceste camere sunt disponibile în rezoluții de 1.3, 2.0, 3.0 și 5.0 megapixeli.
  Conexiunea sa are un diametru standard de 23,2 mm, deci poate fi montată imediat pe locul ocularului sau pe un microscop cu o astfel de conexiune de cameră.
  Utilizare: așezați camera în locul ocularului sau în tubul foto. Conectați-l la computer cu ajutorul cablului USB. În interfața software-ului preinstalat, selectați camera și puteți deja să fotografiați! Captarea imaginilor este rapidă și ușoară.
 • Cod produs
  CN-Microqs-20
  Status
  NOU    
Creare magazin online