Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

MosaIQ ZOO
MosaIQ ZOO
1 06557 Lei

MosaIQ ZOO

MosaIQ Zoo este o jucărie potrivită pentru toți copiii de la 3 ani. Poate fi utilizată atât în interior, cât și în exterior.
Dezvoltă abilități motorii, cooperare, coordonare, memorie, gândire strategică. Încurajează dezvoltarea psihomotorie a copiilor prin activități care sunt simultan sportive, educative și distractive.
1 06557 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 2131 Lei
Descriere
Activitatea cu copiii mai mici se va concentra pe joc și poveste. Cardurile cu animale oferă multe oportunități de joc, conversație, mișcare și orientare. Cu copiii mai mari, care sunt mai predispuși să concureze, instructorul se va concentra mult mai mult pe munca în echipă și beneficiile de a lucra împreună.
Instructorul conduce jocul, spune povestea descrisă în regulile jocului și determină diferiți parametri adecvați vârstei și abilităților copilului. Participanții sunt împărțiți în echipe de 2-6 jucători și sunt „îngrijitori ai grădinii zoologice”. Ei trebuie să captureze și să readucă în cuști "animalele fugare" (de la elefant la câine și panda) care sunt toate pe cele 48 de cărți. Aceste cărți sunt împrăștiate pe locul de joacă (școală, teren de fotbal, sală de sport ...). Pentru a complica jocul, cărțile cu animale pot fi, de asemenea, plasate cu capul în jos.
Instructorul va spune fiecărei echipe care animal va fi prins. Jucătorii aduc cărțile înapoi la punctul de plecare unul câte unul. Jocul se termină când toate cărțile au fost găsite.
În funcție de abilitățile copilului și de timpul disponibil, instructorul poate adăuga o provocare / sarcină echipei înainte de a readuce animalul în cușcă. În manualul de reguli sunt descrise diverse provocări, dar instructorul poate fi creativ și poate veni cu propriile provocări.
La sfârșitul fiecărei sesiuni, instructorul poate întreba copiii despre caracteristicile animalelor capturate sau copiii pot clasifica animalele în funcție de diferite criterii (greutate / dimensiune / habitat etc.).

Conținutul jocului:
• 48 de cărți cu animale, pot fi utilizate în aer liber, rezistente la condițiile meteorologice nefavorabile
• 6 cărți diferite pentru a distinge echipele
• 6 x 6 banderole colorate diferite pentru a diferenția echipele
• regulile jocului
MosaIQ Zoo Rulebook conține multe sarcini și provocări. Toate informațiile de care aveți nevoie despre animale sunt, de asemenea, disponibile. Această carte de reguli trebuie comandată separat.
Recomandat copiilor de 3-8 ani

Recomandare pentru utilizatori:
Copiii sunt prinși rapid în poveste, unul dintre cele mai bune lucruri despre grădina zoologică este că nimic nu este permanent. Toată lumea se mișcă.
Jocul MosaIQ Zoo este foarte recomandat tuturor educatorilor și profesorilor de școală. Este un joc în care jocul și mișcarea sunt forța motrice centrală, cu accent pe colaborare, comunicare, curiozitate și bucuria imaginației. Există o oportunitate specială de dezvoltare în joc pe care profesioniștii o pot folosi în activitatea lor pedagogică în legătură cu bunăstarea, învățarea și dezvoltarea copilului. Grădina zoologică MosaIQ poate aduce o contribuție deplină la o zi școlară variată și versatilă.
Mette Skovhus, Cand. Paed. lector în practică fizică și VIA University College, Randers.
Info produs
Termen de livrare:
4-8 săptămâni
Cod produs:
MF-M414980
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare