Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.Motor Meade Polaris pentru telescoapele Polaris EQ

Motor Meade Polaris pentru telescoapele Polaris EQ
37724 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 754 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Acest produs este compatibil numai cu suporturile Polaris
Motorul Meade Polaris Electric R.A. poate fi conectat cu ușurință și direct la telescoapele Meade Polaris EQ. Odată ce acționarea motorului este conectată și pornită, telescopul urmărește orice corp ceresc cu viteza siderală specificată și îl menține în centrul câmpului vizual al telescopului. Datorită setării de viteză variabilă, viteza de urmărire a unității poate fi reglată rapid și ușor în funcție de viteza de mișcare a Lunii, a planetelor sau a stelelor. Dacă suportul Polaris EQ a fost reglat la punctul polar (consultați instrucțiunile de operare furnizate împreună cu telescopul), unitatea motorizată va menține obiectul în câmpul vizual timp de 10 până la 20 de minute, fără a fi necesar să îl recentrați. Funcționează și în emisferele nordice și sudice. Direcția de urmărire poate fi controlată convenabil folosind comutatorul N / S (nord / sud) de pe carcasa motorului. R.A. motorul poate rămâne atașat permanent la telescop după instalare. Cu o singură baterie standard de 9V inclusă în pachetul produsului, dispozitivul poate funcționa aproximativ 40 de ore, făcându-l un partener util pentru multe programe distractive de monitorizare a cerului.

Caracteristici:
Acest produs este compatibil numai cu consolele Polaris
R.A. oferă urmărire siderală
Bateria de 9 V inclusă în pachetul produsului permite dispozitivului să funcționeze până la 40 de ore
Durata bateriei: până la 40 de ore (în funcție de turația și temperatura motorului)

Conținutul kitului:
1 motor DC cu cuplare flexibilă și suport de montare
1 bucată de baterie de 9 V.
1 bucată cheie hexagonală 3/8 "
1 manual de utilizare
  • Cod produs
    LH71911
Creare magazin online