Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO Accesorii auto balistice

PASCO Accesorii auto balistice
 • PASCO Accesorii auto balistice
3 94144 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 7883 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Montat pe un cărucior dinamic, accesoriul balistic trage un glonț vertical, se deplasează pe șină și prinde mingea în timp ce cade - de fiecare dată. Oferă o introducere interesantă a mișcărilor de aruncare.
 • Utilizări tipice:
  Trage și prinde
  Canal
  Accelerarea mașinii
  Pantă

  Caracteristici:
  Eliberarea optică PASCO nu modifică mișcarea căruciorului sau traiectoria mingii. Suportul este orientat în direcțiile X și Y, astfel încât o aruncare verticală perfectă poate fi produsă de fiecare dată. Trageți o minge de nailon colorată de 0,5 m sau mai mare - potrivită pentru scopuri demonstrative.

  Accesorii:
  Lansator balistic
  Cleme
  Bile din plastic (2)
  Baterie de 9 V.

  Accesoriul PASCO Ballistic Carriage cu PASCO Dynamic Carriage and Rail poate fi folosit pentru a arunca o minge de plastic direct în sus de la un cărucior în mișcare. Dacă trăsura circulă cu o viteză constantă, mingea va cădea înapoi pe trăsură. Mingea se pornește cu ajutorul unui optcular, deci nu există o transmisie a impulsului către mașină la pornire, ca în cazul modelelor care eliberează mingea cu ajutorul firelor. Lansatorul este reglabil pentru a asigura aruncarea verticală a mingii. O spumă specială anti-respingere împiedică ieșirea mingii din unitatea de prindere.
 • Gyártó
  PASCO
  Cod produs
  ME-9486
Creare magazin online