Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO Accesoriu cu mini pendul balistic

PASCO Accesoriu cu mini pendul balistic
 • PASCO Accesoriu cu mini pendul balistic
1 08511 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 2170 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Utilizați acest accesoriu cu un lansator cu rază scurtă de acțiune și un senzor de mișcare de rotație pentru a studia pendulele balistice, impulsul și energia acestora.
Accesoriile cu pendul balistic sunt concepute pentru a fi utilizate cu lansatorul cu rază scurtă de acțiune sau mini-lansatorul. Un senzor de mișcare de rotație este utilizat pentru a măsura viteza unității de captare imediat după impact și înălțimea maximă a oscilației pendulului. Senzorul de mișcare de rotație poate fi, de asemenea, utilizat pentru a măsura momentul de inerție al pendulului pentru a ajuta la un studiu mai detaliat al coliziunii, profitând de retenția vortexului. Pendulul rigid poate fi conectat la senzorul de rotație (la capătul și centrul tijei) în două locuri pentru a varia momentul de inerție. Pentru a crește momentul de inerție, o masă de balast atașată poate fi montată pe fundul pendulului. Senzorul de mișcare rotativ poate fi montat astfel încât axa sa de rotație să fie verticală, permițând pendulului să se deplaseze într-un cerc orizontal, astfel încât coliziile să poată fi examinate fără a schimba gravitația și energia de poziție. Viteza inițială de tragere a mingii poate fi calculată utilizând fenomenul mișcării de aruncare sau măsurată cu fotocelule (neincluse).
 • Accesorii:
  Pendul cu prindere
  Contragreutate
  Masa de balast
  Interfață necesară
  Aveți nevoie de o interfață PASCO pentru acest produs.
  Software necesar:
  Acest produs necesită software PASCO pentru colectarea și evaluarea datelor. Pot fi utilizate atât software-ul PASCO Capstone, fie SPARKvue.
 • Gyártó
  PASCO
  Cod produs
  ME-6829
Creare magazin online