Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Accesoriu cu mini pendul balistic
PASCO Accesoriu cu mini pendul balistic
1 25400 Lei

PASCO Accesoriu cu mini pendul balistic

Utilizați acest accesoriu cu un lansator cu rază scurtă de acțiune și un senzor de mișcare de rotație pentru a studia pendulele balistice, impulsul și energia acestora.
Accesoriile cu pendul balistic sunt concepute pentru a fi utilizate cu lansatorul cu rază scurtă de acțiune sau mini-lansatorul. Un senzor de mișcare de rotație este utilizat pentru a măsura viteza unității de captare imediat după impact și înălțimea maximă a oscilației pendulului. Senzorul de mișcare de rotație poate fi, de asemenea, utilizat pentru a măsura momentul de inerție al pendulului pentru a ajuta la un studiu mai detaliat al coliziunii, profitând de retenția vortexului. Pendulul rigid poate fi conectat la senzorul de rotație (la capătul și centrul tijei) în două locuri pentru a varia momentul de inerție. Pentru a crește momentul de inerție, o masă de balast atașată poate fi montată pe fundul pendulului. Senzorul de mișcare rotativ poate fi montat astfel încât axa sa de rotație să fie verticală, permițând pendulului să se deplaseze într-un cerc orizontal, astfel încât coliziile să poată fi examinate fără a schimba gravitația și energia de poziție. Viteza inițială de tragere a mingii poate fi calculată utilizând fenomenul mișcării de aruncare sau măsurată cu fotocelule (neincluse). Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
1 25400 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 2508 Lei
Descriere
Accesorii:
Pendul cu prindere
Contragreutate
Masa de balast
Interfață necesară
Aveți nevoie de o interfață PASCO pentru acest produs.
Software necesar:
Acest produs necesită software PASCO pentru colectarea și evaluarea datelor. Pot fi utilizate atât software-ul PASCO Capstone, fie SPARKvue.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1042388
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare