Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Accesoriu pentru pendul balistic
PASCO Accesoriu pentru pendul balistic
1 00600 Lei

PASCO Accesoriu pentru pendul balistic

Utilizați acest accesoriu cu un lansator cu rază scurtă de acțiune și un senzor de mișcare de rotație pentru a studia pendulele balistice, impulsul și energia acestora.
Accesoriile cu pendul balistic sunt concepute pentru a fi utilizate cu lansatorul cu rază scurtă de acțiune sau mini-lansatorul. Un senzor de mișcare de rotație este utilizat pentru a măsura viteza unității de captare imediat după impact și înălțimea maximă a oscilației pendulului. Senzorul de mișcare de rotație poate fi, de asemenea, utilizat pentru a măsura momentul de inerție al pendulului pentru a ajuta la un studiu mai detaliat al coliziunii, profitând de retenția vortexului. Pendulul rigid poate fi conectat la senzorul de rotație (la capătul și centrul tijei) în două locuri pentru a varia momentul de inerție. Pentru a crește momentul de inerție, o masă de balast atașată poate fi montată pe fundul pendulului. Senzorul de mișcare de rotație poate fi montat astfel încât axa sa de rotație să fie verticală, permițând pendulului să se deplaseze într-un cerc orizontal, astfel încât coliziile să poată fi examinate fără a schimba gravitația și energia de poziție. Viteza inițială de tragere a mingii poate fi calculată folosind fenomenul mișcării de aruncare sau măsurată cu fotocelule (neincluse). Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
1 00600 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 2012 Lei
Descriere
Accesorii:
Pendul cu prindere
Masa de balast
Minge de oțel

Interfață necesară:
Pentru a utiliza acest produs este necesară o interfață universală PASCO 550 sau o interfață universală 850.

Software necesar:
Utilizarea software-ului PASCO necesară sau recomandată pentru acest produs pentru colectarea și evaluarea datelor. Se poate utiliza software-ul SPARKvue sau PASCO Capstone.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1086621
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare