Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO Balanța de torsiune gravitațională

PASCO Balanța de torsiune gravitațională
 • PASCO Balanța de torsiune gravitațională

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

În urma designului clasic al Cavendish, balanța gravitațională de torsiunePASCo combină caracteristici care măresc în mod semnificativ ușurința de instalare, durabilitatea fibrei de torsiune și rezultatele de calitate. Înlocuirea ușoară a fibrelor de torsiune: fibra de torsiune PASCO mai rigide și mai puternice decât fibrele din alte unități, dar fibra se va rupe la un moment dat. Capsele atașate la fir asigură schimbarea ușoară a firului cu o șurubelniță în mai puțin de 10 minute care sunt necesare pentru a înțelege rezultatele măsurătorilor.
 • Caracteristici:
  Aspect rapid și precis - Aspectul corect este o componentă critică în măsurarea cu succes a „G”. AP-8215A permite dispunerea optimă în mai multe moduri. Priviți poziția pendulului printr-o oglindă pe bara centrală a unității. Utilizați șuruburile de colorare de pe baza din fontă pentru a poziționa cu precizie capul pendulului. Mânerul de echilibru și avantajul mecanic al melcului și centurii facilitează reglarea fină a poziției de echilibrare. Lungimea pendulului poate fi reglată cu ușurință cu un singur șurub. Mișcarea lină a suportului rotativ pentru bile mari asigură deplasarea ușoară a bilelor fără a perturba mișcarea sferelor mici.

  Înlocuirea ușoară a firului de torsiune: firul de torsiune PASCO este mai rigid și mai puternic decât firele din alte unități, dar firul se va rupe la un moment dat. Capsele atașate la fir asigură înlocuirea ușoară a firului cu o șurubelniță în mai puțin de 10 minute.

  Un manual de instrucțiuni complet - Manualul de instrucțiuni și ghidul experimental oferă instrucțiuni ilustrate pentru compilarea și efectuarea măsurătorilor și explică teoria și matematica necesare pentru a înțelege rezultatele măsurătorilor.

  Ansamblul firului de torsiune și pendulului: Ridicați sau coborâți pendulul din partea superioară a unității. Firul de înaltă sensibilitate (este inclus un fir de înlocuire) este ușor de instalat.

  Suport mare pentru bară: reglați șuruburile de nivelare pentru a centra pendulul
  Șurub de împământare: introduceți un fir de împământare pentru a elimina sarcinile electrostatice.
  Greutăți mari: două sfere de precizie de 1,5 kg.
  Disc de echilibrare: aliniați partea inferioară a discului cu partea inferioară a capacului pentru o lungime corespunzătoare a pendulului.
  Vizor de nivelare: O oglindă poate fi utilizată pentru a alinia bara centrală, oferind o modalitate ușoară de a centra în mod corespunzător pendulul în interiorul capacului.
  Oglindă: O oglindă plană de pe capul pendulului reflectă fasciculul laser (laserul nu este inclus). Masa mare nu obstrucționează fasciculul de lumină.
  Capac transparent: utilizați un capac din plastic transparent pentru asamblare și prezentare. Efectuați experimentul cu scutul din aluminiu cu o fereastră de sticlă optică pentru a reduce încărcăturile electrostatice.
  Greutăți mici: două sfere de 38 de grame conectate la o traversă atașată la un cap de pendul.


  Mecanisme de blocare: Două șuruburi de blocare în spatele capacului (unul pe fiecare parte a barei centrale) permit pendulului să rămână în poziție și să protejeze firul de torsiune în timpul mișcării și depozitării. De asemenea, sunt potrivite pentru filtrarea vibrațiilor.
  Șurub și mâner fluture la nivel zero: centrați brațele pendulului orizontal în interiorul capacului, eliberând șurubul fluture și rotind mânerul.

  Accesorii:
  Set de echilibru de torsiune
  Fir de torsiune de rezervă
  Instrucțiuni de utilizare
  Fond mare pentru tije

  Specificații:
  Fibra de torsiune: fibră de beriliu-cupru, lungime 26 cm, secțiune transversală de 0,0178 x 0,15 mm
  Greutăți mici: 2 bile de tungsten, 38 g
  Greutăți mari: 2 bile de tungsten, 1,5 kg
  Perioada de vibrație: 8 minute
  Precizie: 5%
 • Cod produs
  AP-8215
Creare magazin online