TOP produse

Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Cap pentru senzor fotoelectric

PASCO Cap pentru senzor fotoelectric
PASCO Cap pentru senzor fotoelectric
PASCO Cap pentru senzor fotoelectric
PASCO Cap pentru senzor fotoelectric
PASCO Cap pentru senzor fotoelectric
Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
Detalii
Descriere
Capul pentru senzor fotoelectric PASCO funcționează într-un fascicul infraroșu îngust și are un timp de cădere rapid care generează semnale foarte precise pentru sincronizare. Când fasciculul infraroșu întâmpină un obstacol între sursă și detector, tensiunea de ieșire a fotocath este scăzută și LED-ul roșu de pe fotocath se aprinde. Când fasciculul nu este obstrucționat, tensiunea de ieșire este mare și LED-ul se stinge. Sistemul fotogate / melc utilizează un cap de senzor fotoelectic pentru a examina rotația melcului cu frecare redusă, oferind un senzor simplu și versatil. Calculați și trasați poziția, viteza, accelerația mașinilor și maselor etc. Șnecul poate fi, de asemenea, îndepărtat și fotogatul poate fi utilizat pentru experimentele standard de fotogate. Porțile foto ale sistemelor dinamice oferă o gamă largă de măsurători de timp, viteză și accelerație. Porțile foto pot fi montate pe cărucioare dinamice folosind clemele furnizate. Atunci când este utilizat cu un computer, sistemul poate înregistra, afișa și analiza date.
Conectivitate: Poarta foto ScienceWorkshop originală, acest senzor se conectează direct la 550 sau 850 de intrări digitale și la conectorii vechi ScienceWorkshop. Este necesar un adaptor digital pentru utilizarea cu conectorii PASPORT (cum ar fi AirLink).
Utilizare tipică:
Efectuarea măsurătorilor de bază ale poziției, vitezei și accelerației
Investigarea căderii libere, a accelerației gravitaționale
Măsurarea perioadei de oscilație

Interfață și software necesare:
Pentru a utiliza acest produs, aveți nevoie de un conector universal 550 sau 850. Pentru acest produs este necesar sau recomandat software PASCO pentru colectarea și analiza datelor. Puteți utiliza software-ul SPARKvue sau PASCO Capstone.
Info produs
Termen de livrare
6-8 săptămâni
Cod produs
PS1041022
Recenzii

Scrie prima recenzie pentru acest produs!

Produse similare