Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO Cronometru cu bandă

PASCO Cronometru cu bandă
 • PASCO Cronometru cu bandă
2 00000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 4000 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

În timp ce conceptul de temporizator de bandă a fost acceptat pe scară largă, probleme precum lipsa completă a calibrabilității și dificultatea de a obține hârtie specială au făcut în mod tradițional această metodă dificilă. PASCO a eliminat aceste probleme cu un design unic al ultimului său produs.
 • Caracteristici speciale:
  Cele 2 frecvențe calibrate controlate pe cristal (10 Hz și 40 Hz) funcționează cu o limită de eroare de 0,1%. Frecvența de 40 Hz este ideală pentru experimentele de cădere liberă. Frecvența mai lentă de 10 Hz a fost optimizată pentru experimente dinamice.
  Include o baterie internă de 9 V, dar poate fi utilizată și o sursă de alimentare externă de 9 V CA opțională. O baterie poate alimenta dispozitivul aproximativ un an în condiții experimentale normale.
  Dispozitivul are o greutate redusă și un cap de imprimare cu pini mici. Este controlat de impulsuri scurte, de milisecundă.
  Rezultatul este tipărit pe hârtie simplă cu lățimea de 12,5 mm. Hârtia are 150 de metri lungime, rulată în pachet.
  Plăci de hârtie de carbon: suportul pentru plăci reglabil vă permite să controlați punctul de imprimare, asigurând astfel funcționarea plăcilor pe termen lung, fără probleme.
  Montare: permite cronometrului benzii să fie montat cu ușurință pe un suport standard de laborator, fie paralel, fie perpendicular pe suport. Puteți regla dimensiunea tijei trepiedului între 9 și 13 mm.

  Pachetul include:
  Cronometru cu bandă
  150 de metri rulouri de hârtie
  10 bucăți de placă de hârtie carbon

  Cum functioneaza?
  Poate fi un instrument excelent pentru testarea vitezei și accelerației în timpul lecțiilor. Un obiect în mișcare trage banda de hârtie prin cronometru în timp ce cronometrul imprimă puncte pe bandă la intervale regulate. Seria exactă a rezultatului pe banda de hârtie, care reprezintă poziția obiectului în funcție de timp.
  Pe baza punctelor de pe centură, distanța parcursă devine măsurabilă și viteza medie poate fi calculată pentru fiecare interval de timp. Determinând timpul și locul, elevii pot calcula și gradul de accelerație.
  Banda de hârtie poate fi, de asemenea, atașată vehiculelor de testare în zbor și greutăților care se încadrează, făcându-l versatil de utilizat.
 • Cod produs
  ME-9283
Creare magazin online