Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Dispozitiv cu microunde (sistem de bază)
PASCO Dispozitiv cu microunde (sistem de bază)
36 94600 Lei

PASCO Dispozitiv cu microunde (sistem de bază)

Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
PE COMANDA
36 94600 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 73892 Lei
Descriere
Fractură, reflexie, interferență, îndoire etc. pentru a demonstra unda electromagnetică prin analogie în optica luminii.
Înțelegerea principiilor undelor oferă baza pentru unul dintre cele mai importante subdomenii ale fizicii. Cu acest set de instrumente, fenomenele aparținând rubricii „teoria undelor” pot fi prezentate într-un mod spectaculos. Deoarece lungimile de undă ale microundelor sunt de cca. de 50.000 de ori mai mari decât cea a luminii, microundele cu o lungime de undă de 3 cm pot fi utilizate pentru a studia diverse fenomene. Cu acest sistem, o multitudine de experimente de propagare a undelor pot fi prezentate într-un mod simplu și spectaculos. Conform undelor optice, fenomene precum îndoirea, refracția, interferența, reflexia, conducerea luminii, polarizarea, undele staționare pot fi prezentate într-un mod ușor de înțeles.
Conținut: transmițător (10,5 GHz, 15mW), receptor cu amplificator încorporat, șine reglabile cu scară și grad de mm, componente pentru experimente de interferență, masă rotativă, 2 reflectoare din aluminiu și lemn, 2 polarizatoare, 1 prismă de plastic, adaptor de alimentare, manual de utilizare în limba engleză.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
WA-9314C
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare