Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO electrometru de bază

PASCO electrometru de bază
4 66000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 9320 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Electrometrul de bază PASCO reproiectat are un contor LED clar și ușor de citit și un afișaj digital. Acest electrometru este un electroscop cantitativ care măsoară polaritatea și intensitatea sarcinii obiectelor încărcate. Dispune de un afișaj digital de aproape o mie de ori mai sensibil decât un electroscop standard din folie de aur și un afișaj cu centru zero care indică direct polaritatea. Cu o rezistență de intrare aproape infinită (10 ^ 14 Ohm), electrometrul este un voltmetru cu impedanță ridicată, aproape nici o sarcină nu este aspirată de obiectul studiat și a fost special conceput pentru măsurarea sarcinii în experimente electrostatice.
 • Probele de experiment
  Încărcare egală și opusă prin contact - Indicarea polarității electrometrului este cea mai utilă atunci când arată crearea de încărcări egale și opuse prin atingere. Frecând cele două materiale diferite (la capetele bețelor ținute de student), umpluturile pot fi măsurate folosind o cușcă Faraday. Electrometrul prezintă sarcini egale și opuse. Dacă cele două materiale intră în interiorul cuștii Faraday împreună, taxa de pe net este zero. Relația Q = CU - electrometrul permite elevilor să măsoare schimbarea de tensiune pe plăcile condensatorului pe măsură ce separarea se schimbă.

  Alte experimente cu capacitatea variabilă de bază PASCO și electrometru:
  Măsurarea densității de încărcare pe plăci în funcție de tensiune sau separarea plăcilor.
  Adăugarea unei sarcini discrete la plăci (cu o placă de mâner izolată), măsurarea creșterilor discrete de tensiune. Q = CU poate fi un experiment, nu doar o teorie.
  Distribuția încărcăturii cu sarcini induse - majoritatea studenților cred cu greu că distribuția sarcinii pe o suprafață conductivă poate fi inegală. În acest experiment, o sferă de 3000 V încarcă inductiv o sferă inițial neutră. La fiecare etapă a procesului, o placă de măsurare a mânerului izolator prelevează sarcina în diferite puncte. Încărcarea de pe placă este apoi măsurată cu ajutorul cuștii Faraday și a electrometrului. Afișați nu numai rezultatele, ci și procesul de încărcare prin inducție.

  Cinci motive pentru a utiliza electrometrul PASCO:
  Citire cantitativă: Scara liniară este un mare avantaj al electrometrului PASCO. În timp ce un electroscop este aproximativ cantitativ, electrometrul PASCO poate fi citit cu o precizie de +/- 3%. Dovediți legile fizicii și determinați dacă relațiile sunt liniare sau exponențiale. Electrometrul PASCO permite elevilor să nu doar să observe, dar și să măsoare.

  Indicație de polarizare directă: În cazul în care este necesară separarea polarizării, electroscopul este incomod: ar trebui utilizată o sarcină de referință. În schimb, electrometrul indică direct polaritatea cu o scală zero în mijloc.

  Sensibilitate reglabilă: Sensibilitatea totală a electrometrului PASCO este reglabilă. Spre deosebire de electroscoape, unde experimentul trebuie adaptat instrumentului de măsurare, electrometrul PASCO se adaptează experimentului.

  Sensibilitate ridicată: mărește gama de demonstrații electrostatice. Multe experimente, care sunt teoretic posibile cu un electroscop, sunt dificil de realizat din cauza necesității de valori de tensiune de 100.000 VDC și mai mari. Aceste tensiuni sunt greu de lucrat și dificil de măsurat.

  Capacitate mare de afișare: Unitatea este concepută pentru utilizarea în grupuri mici, electrometrul PASCO poate fi ușor conectat (cabluri incluse) la o interfață ScienceWorkshop. Puteți utiliza software-ul DataStudio pentru a crea un afișaj de dimensiunea monitorului.

  Caracteristici ale electrometrului PASCO:
  Scală de măsurare zero-centru: polaritatea este indicată direct
  Domenii de măsurare comutabile: 3, 10, 30 și 100 VDC. LED-ul indică domeniul de măsurare utilizat în prezent.
  Comutator Reset: elimină toate încărcările de la intrare și resetează contorul la zero
  Oprire automată: dispozitivul se oprește la 3 ore după pornire (sau după orice utilizare)
  Ieșirea este compatibilă cu interfețele PASCO: cablul de interfață furnizat împreună cu electrometrul este unul direct
  Poate fi conectat la canalul analogic al interfeței scienceWorkshop, la interfața PASPORT folosind un adaptor analogic. Aceasta permite semnalului analogic al electrometrului să fie înregistrat, redat și analizat folosind software-ul de achiziție de date.
  Funcționarea bateriei: 4 accesorii pentru celule "AA". Indicatoarele de distanță clipesc atunci când bateria trebuie înlocuită.

  Accesorii:
  Electrometru de bază
  Cablu de intrare semnal
  Cablu de împământare
  Cablu de interfață
  Conector de tip banană
  Pensetă
  Baterie alcalină cu celule AA (4)
  Ghid de utilizare și manual (engleză)

  Specificații:
  Gama de tensiune de intrare: 3, 10, 30, 100 V
  Rezistență la intrare: aprox. 10 ^ 14 Ohm
  Capacitate de intrare: aprox. 27 pF
  Iesire semnal: -10- + 10 V
  Precizie ieșire semnal: +/- 1%
  Baterii: 4 baterii alcaline „AA”
  Durata de viață a bateriei: aprox. 75 de ore
 • Cod produs
  ES-9078A
Creare magazin online