Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO Experiment cu efect fotoelectric

PASCO Experiment cu efect fotoelectric

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

În acest experiment conceput pentru utilizare cu software-ul PASCO Capstone, sistemul de efecte fotoelectrice poate fi utilizat pentru a efectua experimentul fotoelectric prin determinarea constantei Planck cu o precizie de 5%. Acest instrument urmează metoda tradițională de determinare a constantei Planck. Placa de metal din fotodiodă este iluminată cu diferite frecvențe de lumină provenite de la o lampă cu mercur folosind filtre. Tensiunea este apoi ajustată pentru a opri curentul fotoelectric. Plotând tensiunea de oprire în funcție de frecvență, constanta Planck poate fi determinată din panta graficului. Fenomenul conform căruia tensiunea de oprire nu se modifică odată cu intensitatea luminii a fost testat folosind diferite dispozitive care modifică intensitatea luminii prin ascunderea parțială a luminii.
 • Accesorii:
  Sistem cu efect fotoelectric
  Cabluri pentru interfața 850
  https://www.pasco.com/file_downloads/Downloads_EX_Exper/EX-5549A-Photoelectric-Effect.zip- Fișiere de laborator descărcabile gratuit

  Interfață necesară:
  Pentru a utiliza acest produs este necesară o interfață universală PASCO 550 sau o interfață universală 850.

  Software necesar:
  Utilizarea software-ului PASCO necesară sau recomandată pentru acest produs pentru colectarea și evaluarea datelor. Se poate utiliza software-ul SPARKvue sau PASCO Capstone.
 • Cod produs
  EX-5549
Creare magazin online