Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Experiment cu efect fotoelectric
PASCO Experiment cu efect fotoelectric
49 38500 Lei

PASCO Experiment cu efect fotoelectric

În acest experiment conceput pentru utilizare cu software-ul PASCO Capstone, sistemul de efecte fotoelectrice poate fi utilizat pentru a efectua experimentul fotoelectric prin determinarea constantei Planck cu o precizie de 5%. Acest instrument urmează metoda tradițională de determinare a constantei Planck. Placa de metal din fotodiodă este iluminată cu diferite frecvențe de lumină provenite de la o lampă cu mercur folosind filtre. Tensiunea este apoi ajustată pentru a opri curentul fotoelectric. Plotând tensiunea de oprire în funcție de frecvență, constanta Planck poate fi determinată din panta graficului. Fenomenul conform căruia tensiunea de oprire nu se modifică odată cu intensitatea luminii a fost testat folosind diferite dispozitive care modifică intensitatea luminii prin ascunderea parțială a luminii. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
49 38500 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 98770 Lei
Descriere
Accesorii:
Sistem cu efect fotoelectric
Cabluri pentru interfața 850
https://www.pasco.com/file_downloads/Downloads_EX_Exper/EX-5549A-Photoelectric-Effect.zip- Fișiere de laborator descărcabile gratuit

Interfață necesară:
Pentru a utiliza acest produs este necesară o interfață universală PASCO 550 sau o interfață universală 850.

Software necesar:
Utilizarea software-ului PASCO necesară sau recomandată pentru acest produs pentru colectarea și evaluarea datelor. Se poate utiliza software-ul SPARKvue sau PASCO Capstone.
Info produs
Termen de livrare:
4-8 săptămâni
Cod produs:
PS1046022
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare