Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO Experiment de încărcare a electronilor

PASCO Experiment de încărcare a electronilor

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Picături mici de ulei sunt introduse într-o cameră unde este prezentă o intensitate cunoscută a câmpului electric. Folosind spectatorii și cronometrul, viteza căderii de ulei care se încadrează este măsurată și înregistrată. Câmpul electric din interiorul camerei este apoi mărit pentru a permite picăturii de ulei să se deplaseze în sus. Acest lucru face posibilă măsurarea forței care acționează asupra picăturii și, în cele din urmă, măsurarea sarcinii picăturii. La măsurarea încărcării multor picături de ulei diferite, cea mai mică diferență dintre încărcăturile lor va fi egală cu sarcina unui electron.
Deși acesta este un experiment autonom care nu necesită software sau o interfață, vă recomandăm să utilizați software-ul PASCO Capstone pentru colectarea și evaluarea datelor.
Avantaj PASCO:
Experimentul de încărcare a electronilor PASCO utilizează un microscop cu o mărire de 30 de ori pentru observarea clară a picăturilor de ulei. Camera de monitorizare a picăturilor folosește un condensator special pentru a minimiza deriva picăturilor, care este de obicei cauzată de evaporarea picăturilor și de curenții de aer externi. O sursă de ionizare poate fi utilizată pentru a schimba sarcina picăturii.
https://www.pasco.com/file_downloads/Downloads_EX_Exper/EX-9929A-Charge_of_an_Electron.zip
Puteți descărca acest experiment (în engleză) gratuit.
  • Gyártó
    PASCO
    Cod produs
    EX-9929
Creare magazin online