Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.PASCO Experiment de interferență și difracție a luminii

PASCO Experiment de interferență și difracție a luminii
 • PASCO Experiment de interferență și difracție a luminii

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

În acest experiment, conceput pentru a fi utilizat cu software-ul PASCO Capstone, imaginile de difracție și interferențe generate pe măsură ce lumina laser trece prin diferite sloturi și grătare sunt scanate și afișate în timp real. Aceste probe sunt testate pentru identități și diferențe. Pentru un decalaj, distanța dintre maximul central și minimele de difracție este măsurată prin scanarea imaginii laser cu un senzor de lumină și reprezentarea funcției intensității luminii-distanță. Distanța dintre maximele de interferență poate fi măsurată pentru două sau mai multe goluri. Asemănările și diferențele dintre interferență și difracție pot fi măsurate.
 • Avantaj PASCO:
  Deoarece invertorul liniar înregistrează poziția senzorului de lumină, nu este esențial ca senzorul de lumină să se deplaseze la o viteză constantă. Graficul intensitate-distanță este reprezentat grafic în timp real, arătând relația dintre eșantionul de intensitate și eșantionul laser. Reglarea dimensiunii spațiului pe senzorul de lumină oferă rezoluția necesară pentru ca detaliile să apară pe probele de interferență.
  Interfață necesară
  Pentru utilizarea acestui produs este necesară o interfață universală PASCO 550 sau o interfață universală 850.
  Software necesar:
  Utilizarea software-ului PASCO necesară sau recomandată pentru acest produs pentru colectarea și evaluarea datelor. Se poate utiliza software-ul SPARKvue sau PASCO Capstone.
 • Cod produs
  EX-5545
Creare magazin online