Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO Experiment de polarizare

PASCO Experiment de polarizare
 • PASCO Experiment de polarizare

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

În acest experiment conceput pentru a fi utilizat cu software-ul PASCO Capstone, legea polarizării lui Malus este verificată arătând că intensitatea luminii care trece prin doi polarizatori depinde de pătratul cosinusului unghiului dintre cele două axe de polarizare. Lumină laser (lungimea de undă de vârf: 650 nm) pe un polarizator. Pe măsură ce al doilea polarizator (analizorul) a fost rotit manual, intensitatea luminii relative a fost măsurată în funcție de unghiul dintre cele două axe de polarizare. Unghiul este obținut cu senzorul de mișcare de rotație PASCO, care este conectat la polarizator printr-o curea de ghidare. Pătratul cosinusului unghiului poate fi montat în funcție de unghiul intensității luminii.
 • Avantaj PASCO:
  Experimentul utilizează lumina laser, deoarece lungimea sa de undă poate fi mai bine stinsă de polarizatorii încrucișați.
  Pe măsură ce polarizatorul se rotește, intensitatea luminii se schimbă odată cu pătratul cosinusului unghiului dintre cei doi polarizatori.
  Interfață necesară:
  PASCO 550 sau 850 Interfață universală necesară pentru utilizarea acestui produs.
  Software necesar:
  Utilizarea software-ului PASCO necesară sau recomandată pentru acest produs pentru colectarea și evaluarea datelor. Se poate utiliza software-ul SPARKvue sau PASCO Capstone.
 • Gyártó
  PASCO
  Cod produs
  EX-5543
Creare magazin online