Newsletter
TOP produse
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Oferim instrumente și metode pentru includerea roboticii în procesul de educație atât în grădinițe, cât și în școlile primare.PASCO Experimentul lui Coulomb

PASCO Experimentul  lui Coulomb

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

O sferă conductoare este montată pe capătul unei tije izolante, contrabalansate, iar întregul sistem este suspendat pe o fibră de torsiune foarte subțire. O sferă identică este montată pe o șină dreaptă calibrată și poate fi reglată la distanțe variabile față de prima sferă. Când sferele conductoare intră într-o stare încărcată, forța dintre ele este proporțională cu rotația fibrei de torsiune necesare pentru echilibrarea corpurilor. Studenții începători la fizică pot determina legea pătratului invers într-un experiment simplu, în timp ce studenții avansați pot examina toate variabilele în raport cu fenomenul repulsiei electrostatice.
Avantaj PASCO:
Experimentul de lege Coulomb al PASCO folosește o șină calibrată pentru a minimiza umpluturile oglinzilor care ar putea afecta în mod semnificativ rezultatele experimentale. Sfera conductoare atașată fibrei de torsiune este, de asemenea, atenuată magnetic. Acest lucru permite măsurători rapide ale forței, reducând dificultățile tradiționale cauzate de curenții de scurgere.
https://www.pasco.com/file_downloads/Downloads_EX_Exper/EX-9930B-Coulomb's_Law.zip
Acest experiment este descărcat gratuit (în engleză)
  • Cod produs
    EX-9930
Creare magazin online