Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO Ghid experimental de fizică avansată 1

PASCO Ghid experimental de fizică avansată 1
62100 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1242 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Acest ghid experimental folosește tehnologiile PASCO pentru a pregăti elevii pentru examenul de fizică de nivel avansat.
  • Acest ghid experimental conține cele mai recente proceduri necesare pentru promovarea examenului de fizică avansată. Sarcinile de laborator se bazează pe obiectivele de învățare ale consiliului de cămin. Întrebările de analiză și evaluare a datelor oferă sarcini concepute pentru a pregăti studenții pentru examenul avansat de fizică. Manualul include, de asemenea, materiale pe care elevii le pot completa. Pregătiți-vă elevii pentru examenele lor prin: studii de bază pentru a testa idei noi studii avansate pentru explorarea diferitelor fenomene studii ample pentru a înțelege mai bine conceptele întrebări rezumative despre concepte Cartea include întrebări de ajutor pentru laboratoarele de fizică, recenzii ale diferitelor proceduri, sfaturi pentru profesori, exemple de date, întrebări sumare și sugestii de cercetare. Videoclipurile de îndrumare pot fi găsite și în manual, precum și pe pagina de produs PASCO.com și pe canalul YouTube Pasco „Cum să”. Aceste videoclipuri se concentrează pe pregătirea laboratoarelor, valorificarea la maximum a senzorilor și dispozitivelor PASCO. Ghidul oferă descrieri detaliate ale 15 experimente, dintre care nouă pot fi realizate cu senzori și dispozitive din Advanced Physics 1 Starter Kit (PS-3813) și șase cu senzorii și instrumentele din Advanced Physics 1 Add-on Pack (PS- 3814).
  • Cod produs
    PA-PS-3812
Creare magazin online