Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Ghidul profesorului de știință din școala primară
PASCO Ghidul profesorului de știință din școala primară
53200 Lei

PASCO Ghidul profesorului de știință din școala primară

Educația științifică eficientă poate fi adesea foarte dificilă pentru elevii de școală elementară. Cheia este de a evita curriculumul uscat și diluat și, mai degrabă, de a prezenta latura experimentală a științei, la o adâncime adecvată grupului de vârstă, desigur. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
53200 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1064 Lei
Descriere
Face parte dintr-un curriculum multilatral și complet pentru a evidenția importanța gândirii critice pentru copii. Acest lucru necesită instrumente experimentale adecvate care să le permită să prezică rezultatul experimentului chiar înainte de colectarea datelor sau pur și simplu să le trezească interesul științific.

Ghidul profesorului științific al școlii primare PASCO oferă o descriere detaliată a 29 de experimente care atrag atenția elevului asupra întregii lecții și asigură învățarea eficientă a materialului teoretic.
Experimentele acoperă o gamă largă de subiecte, cum ar fi: Zonele Pământului, Viața și Experimentele fizice. În plus, toate experimentele pot fi editate în mod liber, astfel încât să poată servi intereselor clasei sau chiar unor elevi și mai eficient. Pentru fiecare experiment, este indicat pentru ce grupă de vârstă este recomandat. (Vârsta grădiniței până în clasa a V-a).

Caracteristicile produsului:
Experimente editabile adecvate vârstei
„Provocarea cuvintelor cheie” mărește vocabularul științific al copiilor
Este posibil elevii să se autoevalueze cât de bine au înțeles materialul

Pachetul include:
Ghidul profesorului legat în spirală și descrierea tuturor activităților
Disponibil și în format PDF
Fișiere Word editabile pentru toți elevii
O unitate flash care conține toate informațiile pe dispozitiv electronic

Experimente:

Gradiniță-clasa I (K-1)

Cunoașterea temperaturii: folosiți un senzor de temperatură pentru a permite copiilor să observe schimbările de temperatură și că temperatura poate fi măsurată pe o scară standard!

Greu și chiar mai greu: folosiți un senzor de forță pentru a arăta că greutatea unui obiect este măsurabilă și că greutatea sa nu depinde neapărat de dimensiunea sa!

Rece-cald: utilizați un senzor de temperatură sau un termometru pentru a arăta cum să măsurați temperatura!

Lumină și întuneric: utilizați un senzor de lumină pentru a arăta relația luminii cu ceea ce văd elevii.

Amestecarea apei: utilizați un senzor de temperatură pentru a arăta că atunci când se amestecă apa rece și fierbinte, se creează un amestec cu o temperatură nouă.

Aproape și departe: utilizați un senzor de forță pentru a descrie poziția unui obiect pe măsură ce se apropie sau se îndepărtează de un alt obiect.

Instrument meteorologic: utilizați un senzor meteo pentru a utiliza măsurările pentru a examina condițiile meteorologice și pentru a ajuta copiii să învețe expresii din domeniul meteorologiei.


Clasele 2-3. (2-3)
„Pot supraviețui plantele?”: folosiți un senzor de lumină pentru a arăta dacă plantele au nevoie de lumină sau apă și cum se pot adapta la condițiile schimbate.

Mașini și căldură: utilizați un senzor de temperatură pentru a arăta diferența de temperatură între spațiul aerian interior și exterior al unei mașini într-o zi fierbinte.

Conservarea materiei: utilizați un senzor de forță pentru a arăta că greutatea unui obiect este aceeași ca un întreg atunci când este luat în bucăți.

Înghețarea și topirea apei: utilizați un senzor de temperatură pentru a măsura temperatura apei în diferitele stări, arătând astfel copiilor că apa există în mai multe stări și că se poate schimba de la una la alta ca urmare a unei schimbări de temperatură.

Vânătoare cu lumină: utilizați un senzor de lumină pentru a arăta cum o văd oamenii și alte organisme, apoi comparați acest lucru cu ceea ce senzorul poate detecta.

Examinarea nivelurilor de sunet: copiii recunosc că sunetul continuu este emis de obiectele care vibrează și că sunetul poate fi descris prin înălțimea și forța sa.

Măsurarea temperaturii: cu ajutorul unui senzor de temperatură, copiii pot compara temperatura măsurată cu temperatura pe care o percep.

Observarea norilor: folosind un senzor de vreme, arătați că norii de pe cer au proprietăți diferite pe care le putem observa și caracteriza. Copiii învață că nori diferiți duc la situații meteorologice diferite.

Clasele 4-5 (4-5):
Reacții chimice: cu ajutorul unui senzor de temperatură, copiii pot măsura modul în care temperatura se schimbă atunci când două substanțe reacționează între ele.

„Conductiv sau nu?”: un senzor de tensiune poate fi utilizat pentru a testa conductivitatea diferitelor materiale.

Determinarea nivelului de sunet: utilizați un senzor de nivel de sunet pentru a afișa nivelurile de sunet de la diferite obiecte și pentru a permite elevilor să identifice sursele de sunet.

Rouă și îngheț: utilizați un senzor de temperatură cu răspuns rapid și un model pentru a arăta cum anumite condiții meteorologice formează roua și înghețul.

Circuite electrice: folosiți un senzor de tensiune pentru a testa conductivitatea diferitelor materiale!

Încălzirea pământului și a aerului: folosind un senzor de temperatură, arătați cum anumite caracteristici ale materialelor vă permit să vă încălziți în timp ce unul se încălzește mai repede. Apoi subliniați modul în care încălzirea aerului și a apei la viteze diferite schimbă climatul anumitor zone.

Seră - căldăură: utilizați un senzor de temperatură pentru a utiliza o seră model pentru a arăta cum diferite materiale transmit lumina.

Seră - lumină: utilizați un senzor de lumină pentru a arăta că intensitatea sau luminozitatea luminii depinde de unghiul de incidență al razelor solare și de modul în care aceasta se schimbă în timpul zilei.

Păstrarea căldurii: utilizați un senzor de temperatură pentru a arăta ce material conduce bine căldura și care nu. Apoi explicați copiilor care ar putea fi motivul.

Microclimă: folosind un senzor de vreme, comparați temperatura și umiditatea diferitelor locuri și apoi indicați care ar putea fi motivul diferenței!

Temperatură și schimbare: utilizați un senzor de temperatură pentru a determina modul în care temperatura afectează dizolvarea unui cub de zahăr sau a unui agent de eliminare a acidului în oțet.

Ciclul apei: utilizând un senzor meteo, măsurați condițiile într-un model al ciclului apei.

Stație meteo: măsurați temperatura, punctul de rouă, umiditatea și presiunea atmosferică folosind un senzor meteo.

„Ce este un electromagnet?”: Utilizați un senzor de tensiune pentru a determina puterea unui electromagnet pentru diferite bobine și diferite magnitudini ale sursei de tensiune.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1046221
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare