Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Giroscop cu 3 axe
PASCO Giroscop cu 3 axe
9 47000 Lei

PASCO Giroscop cu 3 axe

Modelul unic, cu frecare redusă a giroscopului cu 3 axe PASCO vă permite să studiați mișcarea de rotație într-un cadru școlar într-o măsură fără precedent. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
9 47000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 18940 Lei
Descriere
Datorită designului complet deschis, elevii pot încetini sau opri mișcarea de rotație și pot observa scufundarea giroscopului apucând axa verticală. Deși formulele de rotație pot fi utilizate pentru a prezice această imersiune, instrumentele tradiționale nu permit confirmarea experimentală a acestora.

Experimente cu Ghidul profesorului și cu exemple de date:
Precesiune
Demo: discuri care se rotesc în direcții opuse
Demo: precesiune
Demo: nutație

Caracteristici ale produsului:
Frecare redusă: placa decelerează la aproximativ jumătate din viteza inițială după aproximativ 6 minute datorită rulmenților cu frecare redusă situate pe axa verticală a giroscopului.
Indicator de unghi precis: poate măsura între 30 și 140 de grade; un dop retractabil servește ca indicator în timpul experimentului.
Sincronizare ușoară: viteza redusă de rotație disponibilă vă permite să măsurați viteza unghiulară utilizând un contor de viteză și un cronometru.
Echilibrare ușoară: două contragreutăți asigură un echilibru dur sau fin.
Placă inerțială mare: cu inerția sa de rotație ridicată, giroscopul PASCO poate oferi o rată similară de precesiune cu giroscopurile mai mici și închise. Viteza de rotație scăzută a plăcii PASCO permite studenților să examineze atât precesiunea lentă, cât și cea rapidă. Tot ce le trebuie este un cronometru.

Cum funcționează?
Pentru a roti discul, înfășurați cablul în jurul melcului și strângeți-l. Dar poate fi chiar filat manual. Dacă o greutate este atașată la un capăt al giroscopului, aceasta va răspunde cu o precesiune ușor previzibilă. Datorită numeroaselor caracteristici unice ale modelului, acesta poate fi un instrument de demonstrație extrem de eficient la examinarea mișcării de rotație. Cu suportul Rotational Motion Detector (ME-8963) completat cu un adaptor de mișcare de rotație în formă, giroscopul PASCO devine un instrument cantitativ în experimentele de mișcare de rotație. Cu doi senzori de mișcare rotativi, elevii pot obține o vedere grafică a precesiei și mișcărilor de nutare ale giroscopului.
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1040250
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare