Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO Interferometru de precizie

PASCO Interferometru de precizie
 • PASCO Interferometru de precizie
18 96230 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 37925 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Interferometrul Michelson este unul dintre cele mai semnificative dispozitive din istoria interferomeriei. Dar uneori în laborator, interferometria Fabry-Perot și Twyman-Green se pot dovedi mai utile: prima în spectroscopie de înaltă rezoluție, a doua în producerea componentelor optice de aberație, care pot fi determinate din fragmentarea lungimii de undă.
Setul permite două setări de interferometru:
Interferometru Michleson
Interferometru Fabry-Perot
 • Interferometrul PASCO este o oglindă mobilă de înaltă precizie care poate fi utilizată pentru implementarea interferometriei Fabry-Perot și Twyman-Green. Oglinzile sunt fixate cu un șurub, astfel încât configurația experimentală să poată fi ușor asamblată și schimbată.

  Interferometrul PASCO este disponibil în mai multe configurații.
  Interferometrul de precizie de bază poate fi utilizat pentru experimentele de interferometrie Michelson sau Fabry-Perot. Sistemul de interferometre PASCO include instrumentele necesare pentru reglarea Twyman-Green și o pompă de vid pentru a măsura indicele de refracție al aerului.
  Dispozitivul include o pungă de depozitare pentru toate accesoriile, cu excepția bazei.

  Caracteristici:
  Stabil:
  Baza robustă de 5 kg este o piesă turnată din aluminiu care oferă un suport extrem de stabil.
  Mișcare fină a oglinzii:
  Fără frecare inițială și finală și decalaj virtual (mai puțin de 0,5 microni) datorită sistemului de transmisie strâns cu curea.
  Măsurări precise:
  Mișcare extrem de fină a oglinzii - un cap de micrometru divizat. Atât oglinda cât și separatorul de fascicul sunt plate la 1/4 lungime de undă, asigurând aceleași imagini de interferență.
  Optică largă:
  Optica cu diametrul de 3,2 cm din interferometrul PASCO oferă o imagine de interferență mai largă și mai clară pentru măsurări mai precise.
  Complet:
  Interferometrul de bază de precizie include toate instrumentele necesare pentru experimentele de interferometrie Michelson sau Fabry-Perot.

  Conținutul kitului:
  Baza (5 kg)
  Oglindă reglabilă în trei puncte
  Separator de fascicul fix
  Oglindă mobilă fixă
  Element de fixare suplimentar (2 buc)
  Umbrelă
  Conductor
  Obiectiv dublu convex (18 mm)
  Lentila compensatoare
  Depozitare
  Ghidul utilizatorului

  Specificații:
  Interferometru de precizie
  Oglinzi interferometrice: 3.175 cm în diametru 0,635 mm ± 0,012 cm grosime; 1/4 lungime de undă plană pe ambele părți; Acoperite pe o parte: 80% reflectanță, 20% transmitanță
  Despărțitor de grinzi de 3.175 cm în diametru 0,635 mm ± 0,012 cm grosime; 1/4 lungime de undă plană pe ambele părți; Acoperit pe o parte: 50% reflectanță, 50% transmitanță
  Compensator: similar cu un separator de fascicul, neacoperit.
  Oglindă mobilă: mișcarea sa poate fi controlată de un micrometru încorporat în bază. Rotirea bobinei în sensul acelor de ceasornic mută oglinda înainte (așa cum se vede din micrometru); 25 microni / micrometru / rotație (± 1% în centrul mișcării); mișcarea de-a lungul întregului traseu este dreaptă cu o precizie de 1,5%
 • Gyártó
  PASCO
  Cod produs
  OS-9255A
Creare magazin online