Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO Interferometru introductiv Michelson
PASCO Interferometru introductiv Michelson
13 37600 Lei

PASCO Interferometru introductiv Michelson

PASCO Introductory Michelson Interferometer este un interferometru de precizie pentru laboratoarele introductive. Mai ușor de utilizat, mai compact și mai economic decât interferometrele avansate PASCO. Capabil să măsoare lumina monocromatică cu o precizie mai bună de 5%. Interferometrul Michelson poate fi, de asemenea, utilizat pentru a determina cu precizie indicele de refracție al aerului. Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
13 37600 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 26752 Lei
Descriere
Caracteristici
Mișcare lină a oglinzii: PASCO folosește o mișcare a oglinzii de bandă similară cu interferometrul său mai avansat, care asigură mișcare lină cu erori minime.
Micrometru încorporat: deplasează oglinda cu o fracțiune de micron.
Ușor de configurat: deosebit de ușor cu laserul și bancul optic PASCO. Dacă nu este disponibil un laser, poate fi utilizată și o sursă de lumină spectrală
Manual complet: manualul conține instrucțiuni de configurare ilustrate, o descriere detaliată a interferometriei de bază Michelson și două experimente replicabile (măsurați lungimea de undă a luminii monocromatice și măsurați indicele de refracție al aerului).
Interferometrul introductiv Michelson oferă interferometrie de precizie la un preț accesibil (laserul și ecranul nu sunt incluse)
Accesorii:
> Interferometru
Celula de gaz
Obiectiv colimator (distanță focală de 18,4 mm)
Suport lentile
Cutie de depozitare
Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS1041656
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare