Produse de calitate pentru școala modernă!

Pentru ofertă personalizată vă rugăm scrieți-ne pe adresa office@stiefel.ro

PASCO MatchGraph! software - Descărcare gratuită

Perioada de livrare- 6-8 săptămâni.
Descriere

Prezentare generală

Oferă elevilor o experiență practică axată pe mișcare. Oferă o înțelegere mai profundă a interpretării graficelor și a interpretării curbelor de mișcare în timp ce văd propria lor mișcare graficată în timp real și cu valori!

Proprietăți

MatchGraph! instrumente MatchGraph! Are o interfață intuitivă a utilizatorului, care permite profesorilor și elevilor să înceapă potrivirea fără setări lungi. Adăugați studenți, vedeți cele mai bune scoruri, exportați datele și multe altele cu un simplu clic sau atingeți.

Comutați între poziție și viteză.

Elevii pot alege dintre nouă profiluri diferite de poziție și curbe de viteză derivate. Matchgraph! Permite elevilor să folosească MatchGraph! colectați date privind poziția și viteza fără a utiliza un profil.

Vedeți cele mai bune scoruri!

Urmăriți performanța clasei! Introduceți numele studenților și urmăriți scorurile individuale pentru fiecare MatchGraph! în cazul unei curbe. Cele mai mari scoruri pot fi urmărite cu fiecare profil. MatchGraph! Creează conceptul de grafică în mișcare și amploarea sau panta schimbării într-un mod distractiv și competitiv.

Cerințe de sistem

Windows Mac Windows 7 sau o versiune ulterioară (Mac OS X pe 32 sau 64 de biți sau 10.7 sau o versiune ulterioară Procesor 1 GHz Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7 sau Xeon Processor Placă grafică cu suport OpenGL 2.0 Placă grafică cu suport OpenGL 2.0 100 MB stocare 50 MB stocare Rezoluție 1024 x 768 sau mai mare 1024 x 768 sau rezoluție mai mare

Descarcă

Ghid de utilizare (în engleză) Ghidul matematic MatchGraph Start rapid MatchGraph

Info produs
Termen de livrare:
6-8 săptămâni
Cod produs:
PS0000002
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Produse similare