Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO Dispozitiv cu microunde (sistem de bază)

PASCO Dispozitiv cu microunde (sistem de bază)
25 70410 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 51408 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

 • Fractură, reflexie, interferență, îndoire etc. pentru a demonstra unda electromagnetică prin analogie în optica luminii.
  Înțelegerea principiilor undelor oferă baza pentru unul dintre cele mai importante subdomenii ale fizicii. Cu acest set de instrumente, fenomenele aparținând rubricii „teoria undelor” pot fi prezentate într-un mod spectaculos. Deoarece lungimile de undă ale microundelor sunt de cca. de 50.000 de ori mai mari decât cea a luminii, microundele cu o lungime de undă de 3 cm pot fi utilizate pentru a studia diverse fenomene. Cu acest sistem, o multitudine de experimente de propagare a undelor pot fi prezentate într-un mod simplu și spectaculos. Conform undelor optice, fenomene precum îndoirea, refracția, interferența, reflexia, conducerea luminii, polarizarea, undele staționare pot fi prezentate într-un mod ușor de înțeles.
  Conținut: transmițător (10,5 GHz, 15mW), receptor cu amplificator încorporat, șine reglabile cu scară și grad de mm, componente pentru experimente de interferență, masă rotativă, 2 reflectoare din aluminiu și lemn, 2 polarizatoare, 1 prismă de plastic, adaptor de alimentare, manual de utilizare în limba engleză.
 • Gyártó
  PASCO
  Cod produs
  WA-9314C
Creare magazin online