Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO mini ballisztikus inga kiegészítő

PASCO mini ballisztikus inga kiegészítő
1 39202 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 2784 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Használja ezt a kiegészítőt a rövid hatótávolságú kilövővel és egy forgómozgásszenzorral hogy tanulmányozza a ballisztikus ingákat, annak lendületét és energiáját.

 

A ballisztikus inga kiegészítők a rövid hatótávolságú kilövővel vagy a mini kilövővel való használatra lettek tervezve. Forgómozgásszenzort használnak, hogy megmérjék az elkapó egység sebességét közvetlen az ütközés után és az inga lengésének maximális magasságát. A forgómozgásszenzor arra is használható, hogy megmérje az inga tehetetlenségi nyomatékát az ütközés részletesebb tanulmányozását elősegítve a perdületmegmaradást kihasználva.
A merev inga két helyen csatlakoztatható a forgómozgásszenzorhoz (a rúd végén és közepén), hogy a tehetetlenségi nyomaték változzon. A tehetlenségi nyomaték növelése érdekében egy mellékelt ballaszttömeg illeszthető az inga aljára. A forgómozgásszenzort fel lehet úgy szerelni, hogy a forgástengelye függőleges legyen, lehetővé téve azt, hogy az inga vízszintes körben mozogjon, hogy az ütközéseket a gravitáció és a helyzeti energia megváltozása nélkül lehessen vizsgálni.
A golyó eredeti kilövési sebessége a hajító mozgás jelenségét kihasználva számolható, vagy fotokapukkal mérhető (nem tartozék)

 • Tartozékok

  • Ingakar elkapóval
  • Ellensúly
  • Ballaszttömeg

   

  Interfész szükséges

  Ehhez a termékhez PASCO interfészre van szüksége.

   

  Szoftver szükséges

  Ehhez a termékhez PASCO szoftverre van szükség az adatgyűjtéshez és -kiértékeléshez. A PASCO Capstone vagy SPARKvue szoftver egyaránt használható.

 • Cod produs
  PS1042388
Creare magazin online