Newsletter
TOP produse
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produsPASCO Mixer de culoare

PASCO Mixer de culoare
 • PASCO Mixer de culoare
1 26429 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 2529 Lei

 

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

 

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

Peste 30.000 de materiale didactice

Trei LED-uri variabile independent oferă o modalitate ușoară de a explora lumina și culoarea.
 • Intensitatea luminilor roșii, verzi și albastre din Color Mixer poate fi ajustată cu ușurință individual sau chiar simultan. Prezentarea culorilor complexe este la fel de simplă ca proiectarea luminii pe o suprafață netedă.
  Demonstrați cum să produceți lumină albă și descoperiți culorile secundare de cian, magenta și galben. Prin variația intensităților, se poate produce aproape orice culoare. Instrumentul poate fi folosit pentru a demonstra unul dintre modurile în care funcționează televizoarele, modul în care produc gama completă de culori și o demonstrație ilustrativă a absorbției UV sau a culorii oceanului sau a dispersiei Rayleigh care provoacă apusul portocaliu.

  Color Mixer poate fi ușor conectat la orice banc optic. Poate fi utilizat și în cercetarea de laborator cu ajutorul kitului optic de bază. Obiectivul și ecranul din kit permit luminii dispozitivului să fie focalizată și afișată în orice laborator. Prin schimbarea poziției obiectivului și a ecranului, suprapunerea culorilor poate fi afectată.

  Conținut:
  Sursă de lumină tricolor
  Alimentare electrică
 • Gyártó
  PASCO
  Cod produs
  OS-8496
Creare magazin online