Newsletter
OFERTE
Plată cu cardul
Certificat
SSL Certificate

Detalii produs

Dacă vă este mai la îndemână să faceți achizițiile prin SEAP, nu ezitați să ne contactați.

Trăim într-o eră de dezvoltare continuă a IT. Cu timpul, nu va mai exista nici un domeniu în care nu ar fi necesare cunoștințe IT de bază. 

Nu există nicio îndoială că, în secolul XXI , activitatea educațională este de neconceput fără instrumente interactive.

Tablele școlare sunt rezistente, concepute pentru utilizare îndelungată și intensivă în școli.

Acest tip de hărți oferă pe lângă rolul decorativ și o foarte mare utilitate.

Gamă largă de produse pentru dotarea orelor de științe naturale. PASCO Model experimental pentru efectul Doppler (racheta Doppler)

PASCO Model experimental pentru efectul Doppler (racheta Doppler)
85000 Lei
Castigi PUNCTE BONUS in valoare de: 1700 Lei

Telefon: 0259 426 011

Mobil: 0772 204 595

Drept de retur 14 zile garantat

Câștigi puncte bonus la fiecare comandă

Produse originale de calitate ridicată

  • O încercare de a demonstra schimbarea frecvenței surselor de sunet în mișcare
    Cu acest instrument, efectul Doppler poate fi prezentat clasei foarte eficient. Experimentul nu necesită o pregătire îndelungată și funcționează fiabil. Efectuați acest experiment pe care elevii dvs. nu îl vor uita curând! Trecem 2 frânghii prin mijlocul corpului. Fiecare capăt al frânghiei are un mâner. Trăgând brusc cablurile, racheta Doppler accelerează înainte când proiectilul se deplasează optim pe cursul frânghiei. O schimbare semnificativă a frecvenței are loc atunci când racheta Dopller trece în fața elevilor. Se atinge cu ușurință o viteză de 10 m / s, care corespunde unei deplasări de frecvență de 20 Hz. Designul robust permite utilizarea pe tot parcursul anului în clasă. Miezul din spumă acoperit cu plastic are o sursă de sunet care emite un sunet sinusoidal de 620 Hz. Dispozitivul este conceput pentru a-și asigura integritatea chiar și în cazul unei coliziuni cu podeaua. Sursa de sunet este alimentată de o baterie de 9 V, care este suficientă timp de câțiva ani în condiții de utilizare normală. Conținut: rachetă Doppler, frânghie de 30 m, 4 mâneri cu tampon, baterie de buzunar de 9V. Cu instrucțiuni de utilizare în limba engleză
  • Cod produs
    WA-9826
Creare magazin online